• Na tradicionalnoj manifestaciji „Noć knjige“ popusti i do 40 odsto!

    Tradicionalna manifestacija „Noć knjige“ održaće se i ovog juna! Uz malo odlaganje i u skladu sa okolnostima, 22. „Noć knjige“ ovog puta trajaće tri dana, i održaće se 26, 27. i 28. juna.   „Kako bismo izbegli gužve u knjižarama, brinući pre svega o zdravlju čitalaca i zaposlenih, vrata knjižara otvaramo u petak ujutru, 26. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na tradicionalnoj manifestaciji „Noć knjige“ popusti i do 40 odsto!

    Tradicionalna manifestacija „Noć knjige“ održaće se i ovog juna! Uz malo odlaganje i u skladu sa okolnostima, 22. „Noć knjige“ ovog puta trajaće tri dana, i održaće se 26, 27. i 28. juna.

     

    „Kako bismo izbegli gužve u knjižarama, brinući pre svega o zdravlju čitalaca i zaposlenih, vrata knjižara otvaramo u petak ujutru, 26. juna. Veliki popusti primenjivaće se sve do nedelje uveče, 28. juna“, saopštila je izdavačka kuća „Laguna“.

     

    Osim ponude – više od 50.000 naslova – i ove godine pripremljeni su fantastični popusti. Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, kao i sjajan gift program.

     

    Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25 odsto, za dve knjige 30, za tri knjige 35, a za četiri i više knjiga 40 odsto. Knjige drugih izdavača, strana izdanja i gift asortiman biće sniženi 20 odsto.

     

    Popusti će važiti i na sajtovima www.delfi.rs i www.laguna.rs

     

    „Noć knjige“ će se održati na čak 60 lokacija u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u 30 gradova u Srbiji i regionu. Biće održana i u knjižari „Laguna“ u Aviv Parku Zrenjanin.

     

    Pokrenuta 2009. godine, „Noć knjige“ je postala najposećenija manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje posle Beogradskog sajma knjiga. Za samo sedam sati ovu manifestaciju poseti više od 50.000 ljubitelja dobre knjige.

     

    Organizatori ovog festivala knjige su izdavačka kuća „Laguna“ i knjižarski lanac „Delfi“.

     

    noć knjige

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura