• Muzička škola slavi 70 godina rada

    Serijom koncerata, Muzička škola „Josif Marinković“ obeležiće vredan jubilej: 70 godina rada škole.   Proslava počinje koncertom učenika Muzičke škole koji će biti održan u nedelju 13. maja u Kulturnom centru sa početkom u 18 časova.   U ponedeljak 14. maja u 18 časova takođe u Kulturnom centru će biti održan koncert profesora i bivših […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Muzička škola slavi 70 godina rada

    Serijom koncerata, Muzička škola „Josif Marinković“ obeležiće vredan jubilej: 70 godina rada škole.

     

    Proslava počinje koncertom učenika Muzičke škole koji će biti održan u nedelju 13. maja u Kulturnom centru sa početkom u 18 časova.

     

    U ponedeljak 14. maja u 18 časova takođe u Kulturnom centru će biti održan koncert profesora i bivših učenika ove škole.

     

    U utorak 15. maja u Kulturnom centru u 20 časova biće održan koncert Zrenjaninske filharmonije sa solistima – učenicima Muzičke škole „Josif Marinković“.

     

    Koncert učenika škole biće održan i u sredu 16. maja u 17 časova i u četvrak 17. maja u 19 časova u Savremenoj galeriji.

     

    Obeležavanje ovog lepog jubileja biće završeno na najlepši mogući način: koncertom učenika škole „Josif Marinković“ u obnovljenom Atrijumu Narodnog muzeja u subotu 19 časova.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura