• Mlekoprodukt i linija sireva Ile de France pokrovitelji Festivala francuskog filma

    U Beogradu se od 15. do 19. juna održava četvrti Festival francuskog filma, u organizaciji Francuskog instituta u Srbiji. Jedan od pokrovitelja ove prestižne filmske smotre je i kompanija „Mlekoprodukt“ iz Zrenjanina.   Najaktuelnija ostvarenja francuske kinematografije, u koja spadaju i filmovi iz ovogodišnje selekcije filmskog festivala u Kanu, biće prikazivana u bioskopima na otvorenom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mlekoprodukt i linija sireva Ile de France pokrovitelji Festivala francuskog filma

    U Beogradu se od 15. do 19. juna održava četvrti Festival francuskog filma, u organizaciji Francuskog instituta u Srbiji. Jedan od pokrovitelja ove prestižne filmske smotre je i kompanija „Mlekoprodukt“ iz Zrenjanina.

     

    Najaktuelnija ostvarenja francuske kinematografije, u koja spadaju i filmovi iz ovogodišnje selekcije filmskog festivala u Kanu, biće prikazivana u bioskopima na otvorenom na Kosančićevom vencu i kod Silosa Beograd, u MTS Dvorani i na onlajn platformi MojOFF. Sve projekcije na festivalu su besplatne za posetioce.

     

     

    Kum ovogodišnjeg izdanja festivala je čuveni srpski glumac Miki Manojlović. On je na sinoćnjem otvaranju na Kosančićevom vencu, pre projekcije filma „Don Žuan“ reditelja Serža Bozona, istakao kako je veoma dobro što se francuski film ponovo vraća pred našu publiku kroz ozbiljan festival sa odličnim filmovima. Prisutnim gostima obratio se i Pjer Košar, ambasador Francuske u Srbiji.

     

    Festival će biti zatvoren dramom „Hronologija nasilja“ višestruko nagrađivanog režisera Manuela Šapire, još jednog gosta ove manifestacije. On će zajedno sa glumcem Dalijem Bensalahom (poznatom po ulozi u filmu iz serijala o Džejmsu Bondu „Nije vreme za umiranje“) uživo predstaviti svoj film srpskoj publici, uvek otvorenoj za filmska, ali i gastronomska iskustva iz Francuske.

     

     

    Fini francuski sirevi iz linije Ile de France na četiri degustacije

     

    Baš zbog toga, fini francuski sirevi iz linije Ile de France, koje u Srbiji distribuira kompanija „Mlekoprodukt“, kao de Savencia Grupe, biće predstavljeni na četiri degustacije. Od toga će poslednja, na zatvaranju festivala, 19. juna, imati i svečani karakter.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Učešće „Mlekoprodukta“ u ovom važnom kulturnom događaju, koji slavi francusku filmsku umetnost, još jedna je potvrda privrženosti principima društvene odgovornosti kroz aktivnu podršku kulturi i međunarodnoj umetničkoj saradnji“, saopštila je kompanija.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura