• MEĐUNARODNI FESTIVAL FOLKLORA „LALA“ PO 15. PUT

    ZRENJANIN – Međunarodni festival folklora „Lala“ po 15. put održaće se u našem gradu, od 29. avgusta do 2. septembra, u okviru manifestacije „Dani piva“.     – Ove godine stižu nam gosti iz Češke, Belorusije, Rumunije i Crne Gore, kao i naši prijetalji folkloristi iz Aranđelovca i Jagodine – kaže za portal zrenjaninski.com Radovan […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MEĐUNARODNI FESTIVAL FOLKLORA „LALA“ PO 15. PUT

    ZRENJANIN – Međunarodni festival folklora „Lala“ po 15. put održaće se u našem gradu, od 29. avgusta do 2. septembra, u okviru manifestacije „Dani piva“.

     

    Foto: Grad Zrenjanin

     

    – Ove godine stižu nam gosti iz Češke, Belorusije, Rumunije i Crne Gore, kao i naši prijetalji folkloristi iz Aranđelovca i Jagodine – kaže za portal zrenjaninski.com Radovan Moldovan, iz KUD „Pionir“, koji je i ove godine domaćin festivala.

     

    Festival će se i ove godine održavati na Trgu dr Zorana Đinđića svakog dana u večernjim satima.

     

    Članovi KUD-a „Pionir“ na otvaranju će odigrati igre iz Banata, a zatim sledi „Užice“, pa parovske igre i solisti, a poslednjeg dana festivala svoj nastup imaće veterani sa spletom stragoradskih pesama i igara. U Kulturno – umetničkom društvu „Pionir“, koje postoji ravno 41 godinu, trenutno je aktivno 120 članova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura