• MEĐUNARODNI DAN DARIVANJA KNJIGE BIĆE OBELEŽEN I KOD NAS

    ZRENJANIN – Internacionalni Dan darivanja knjige održava se širom planete, svake godine 14. februara, u više od četrdeset država. Obeležavanju ovog posebnog dana priključuje se i Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ sa željom da knjiga stigne u ruke što većem broju dece.     Zrenjaninska biblioteka poziva pojedince da od 5. do 14. februara poklone […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MEĐUNARODNI DAN DARIVANJA KNJIGE BIĆE OBELEŽEN I KOD NAS

    ZRENJANIN – Internacionalni Dan darivanja knjige održava se širom planete, svake godine 14. februara, u više od četrdeset država. Obeležavanju ovog posebnog dana priključuje se i Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ sa željom da knjiga stigne u ruke što većem broju dece.

     

    dan-darivanja-knjiga
    Foto: Dušan Bartolović

     

    Zrenjaninska biblioteka poziva pojedince da od 5. do 14. februara poklone ili razmene dečju knjigu, ostave knjigu na Dečjem odeljenju Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, koju su namenili deci koja žive u siromaštvu i nemaju svoju sopstvenu knjigu, odnosno da doniraju polovne, neoštećene knjige biblioteci, kako bi ih ova ustanova prosledila organizacijama koje se bave radom sa decom.

     

    – U četvrtak, 14. februara, na sam Dan darivanja knjiga, u Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“ razmenjivaćemo knjige, gledati edukativne emisije, čitati, a gošća biblioteke biće Jasminka Petrović, dobitnica nagrade „Politikinog zabavnika“ za najbolju knjigu za mlade u 2017. godini, koja će sa tinejdžerima razgovarati o svojoj knjizi „Sve je u redu“ – poručuju iz zrenjaninske biblioteke.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura