• Letnji umetnički festival za decu i mlade sledeće nedelje u Lukićevu

    Letnji umetnički festival (LUF), koji je posvećen deci i mladima, biće održan 16. i 17. avgusta u Lukićevu, selu na teritoriji grada Zrenjanina.   Festival će biti otvoren u sredu, u 11 sati, projekcijom filma „Mikrokazeta – najmanja kazeta koju sam ikad vidio“, u Domu kulture Lukićevo. Pola sata kasnije sledi nekoliko radionica za decu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Letnji umetnički festival za decu i mlade sledeće nedelje u Lukićevu

    Letnji umetnički festival (LUF), koji je posvećen deci i mladima, biće održan 16. i 17. avgusta u Lukićevu, selu na teritoriji grada Zrenjanina.

     

    Festival će biti otvoren u sredu, u 11 sati, projekcijom filma „Mikrokazeta – najmanja kazeta koju sam ikad vidio“, u Domu kulture Lukićevo. Pola sata kasnije sledi nekoliko radionica za decu i mlade od 7 do 17 godina.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Foto-konkurs „Mi u Muzeju“: Neka vaše fotografije krase deo prostora namenjenog mladima

     

    Prvog dana festivala, od 17 časova, biće održane i projekcije kratkometražnih filmova i razgovor o filmovima. Od 20 sati će biti izvedena predstava „Kako se gradi karakter“.

     

    Drugog dana festivala, u četvrtak, program počinje u 10 sati radionicama za decu i mlade. U 16 sati na programu su radionice „Muzikom kroz igru“ i „Potraga za pesmom“, dok od 18.30 časova slede projekcije filmova, a nakon toga i zatvaranje festivala.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ulaz je besplatan za sve programe.

     

    Letnji umetnički festival u Lukićevu prvi put je održan 2021. godine.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura