• Lepota starenja: Pozitivna slika starosti prikazana na najbolji način

    Izložba fotografija „Lepota starenja“ biće otvorena u Savremenoj galeriji Zrenjanin u ponedeljak, 21. marta, u 19 časova, i trajaće do 25. marta.   Izložbu organizuju Udruženje građana „Snaga prijateljstva“ – Amity i Foto savez Srbije.   PROČITAJTE JOŠ: Ni tri godine posle preuzimanja kuća Slavka Županskog nije rekonstruisana   Ova izložba na najbolji mogući način […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Lepota starenja: Pozitivna slika starosti prikazana na najbolji način

    Izložba fotografija „Lepota starenja“ biće otvorena u Savremenoj galeriji Zrenjanin u ponedeljak, 21. marta, u 19 časova, i trajaće do 25. marta.

     

    Izložbu organizuju Udruženje građana „Snaga prijateljstva“ – Amity i Foto savez Srbije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ni tri godine posle preuzimanja kuća Slavka Županskog nije rekonstruisana

     

    Ova izložba na najbolji mogući način prikazuje pozitivnu sliku starosti. Pokazuje znanje i veštine starijih ljudi, njihove emocije i dostojanstvo, kao i doprinos porodici i društvu. Ona nosi poruku lepote starenja, poruku da je svako doba lepo, da stariji treba da imaju više poverenja u sebe, da još više učestvuju u radnim i društvenim aktivnostima i time doprinesu sopstvenom zdravijem starenju i dužem životnom veku.

     

    Izložba „Lepota starenja“ bila je premijerno otvorena 1. oktobra prošle godine u Beogradu, na Međunarodni dan starijih osoba. Potom je organizovana i u Aleksincu, Aranđelovcu i Paraćinu.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Posle Zrenjanina treba da bude predstavljena publici u Čačku i Kovinu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura