• Laguna i Delfi sajam knjiga počinje danas i traje do 1. novembra

    Laguna i Delfi sajam knjiga počinje danas u celoj Srbiji, pa tako i u Zrenjaninu, i traje do 1. novembra. U  vreme trajanja sajma snižene su cene knjiga čak 90 izdavača, poručuju iz Lagune.   U svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs od 15. oktobra do 1. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Laguna i Delfi sajam knjiga počinje danas i traje do 1. novembra

    Laguna i Delfi sajam knjiga počinje danas u celoj Srbiji, pa tako i u Zrenjaninu, i traje do 1. novembra. U  vreme trajanja sajma snižene su cene knjiga čak 90 izdavača, poručuju iz Lagune.

     

    U svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs od 15. oktobra do 1. novembra posetioce očekuju sjajni popusti.

     

    Ovog puta, popust na Lagunina izdanja iznosi 20 odsto. Na taj popust se odobrava dodatnih 15 odsto ukoliko se odlučite za kupovinu tri do pet knjiga, odnosno 20 odsto, ukoliko birate šest ili više naslova Lagune.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninac Robert Takarič je najtiražniji pisac za tinejdžere u Srbiji

     

    Tradicionalne sajamske akcije „3 za 499“ i „3 za 999 dinara“ važiće tokom ove manifestacije u knjižarama.

     

    Popust na knjige drugih izdavača koji su se priključili sajamskim danima biće 10 odsto. Ako se odlučite za tri do pet izdanja dobićete dodatnih 15 odsto, odnosno dodatnih 20 odsto ukoliko odaberete šest ili više naslova.

     

    Svi ovi popusti i akcije važiće i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs. A u ponudi će biti i akcija „3 za 299“!

     

    Knjižara „Laguna“ u Zrenjaninu nalazi se u tržnom centru BIG.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura