• KULTURNI CENTAR ZRENJANINA DOBIO NOVO FILMSKO PLATNO

    ZRENJANIN – U zrenjaninskom Kulturnom centru lepa novina već od prvih dana nove godine – ljubitelji filmova imaće prilike da gledaju projekcije u ovoj ustanovi kulture u mnogo boljim tehničkim uslovima. – Projekcije će biti na novom filmskom platnu, koje košta pola miliona dinara, a nabavljeno je zahvaljujući podršci Filmskog centra Srbije. Sada će projekcije […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KULTURNI CENTAR ZRENJANINA DOBIO NOVO FILMSKO PLATNO

    ZRENJANIN – U zrenjaninskom Kulturnom centru lepa novina već od prvih dana nove godine – ljubitelji filmova imaće prilike da gledaju projekcije u ovoj ustanovi kulture u mnogo boljim tehničkim uslovima.

    – Projekcije će biti na novom filmskom platnu, koje košta pola miliona dinara, a nabavljeno je zahvaljujući podršci Filmskog centra Srbije. Sada će projekcije ići uz znatno poboljšane tehničke uslove i omogućiće prikaz i onih filmova koje do sada iz tehničkih razloga nismo mogli da priuštimo. Sve to je prilika i da pojačamo repertoar, biće filmova u 3D formatu, i za decu i za odrasle – kaže za portal zrenjaninski.com direktor Kulturnog centra Zrenjanina Goran Marinković.

    Već je najavljena i prva zrenjaninska premijera i to drugog dela filma „Zona Zamfirova“, koja će se održati u četvrtak, 26. januara, u terminima od 18 i 20 časova, uz pristupačnu cenu karte od 250 dinara. Pre toga, od 16 časova je projekcija dečjeg animiranog ruskog hit filma „Snežna kraljica 3 – Vatra i led“. To je samo uvod u obilje filmskih sadržaja u narednom periodu.

    I da podsetimo, u Kulturnom centru Zrenjanina već godinama popularizuju sedmu umetnost kroz redovne besplatne projekcije filmskih ostvarenja u maloj sali, uz tematske cikluse, a za ljubitelje filma to je prava poslastica.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura