• Kulturni centar do daljeg prekida organizaciju i suorganizaciju događaja

    Kulturni centar Zrenjanina saopštio je danas da, na osnovu odluke Gradskog štaba za vanredne situacije, prekida organizaciju i suorganizaciju programa i gradskih manifestacija. Ova odluka doneta je u cilju sprečavanja epidemije izazvane širenjem koronavirusa.   „Program „Banatske bajke“ i „Kulturnog leta“ sačekaće neke druge dane kada se stvore uslovi za njihovu realizaciju. Prekidaju se i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kulturni centar do daljeg prekida organizaciju i suorganizaciju događaja

    Kulturni centar Zrenjanina saopštio je danas da, na osnovu odluke Gradskog štaba za vanredne situacije, prekida organizaciju i suorganizaciju programa i gradskih manifestacija. Ova odluka doneta je u cilju sprečavanja epidemije izazvane širenjem koronavirusa.

     

    „Program „Banatske bajke“ i „Kulturnog leta“ sačekaće neke druge dane kada se stvore uslovi za njihovu realizaciju. Prekidaju se i direktne programske aktivnosti Kulturnog centra, koje obuhvataju filmski, dečji, muzički i pozorišni program“, saopštila je ova ustanova kulture.

     

    Publiku u Kulturnom centru očekuju izložbe koje će se organizovati bez zvaničnog otvaranja. Moguće ih je posetiti, ali uz pridržavanje propisanih mera i broja prisutnih ljudi u zatvorenom prostoru.

     

    Pročitajte još: Najnovije mere Gradskog štaba za vanredne situacije od danas na snazi!

     

    Do 22. jula u izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina otvorena je izložba radova Marjana Marića „Neistomišljenici“.

     

    Od 20. jula do 12. avgusta u Malom salonu Narodnog muzeja biće otvorena izložba skulptorskih radova Marka Vukše. Vukša je dobitnik prve nagrade prošlogodišnjeg Međunarodnog likovnog konkursa „30×30“. Izložbu organizuje Kulturni centar, u saradnji sa zrenjaninskim Muzejom.

     

    Od 23. jula do 5. avgusta u izložbenom salonu Kulturnog centra nalaziće se izložba radova sa likovne kolonije Zavoda za kulturu vojvođanskih Rumuna, na kojoj će biti izloženo 20 radova.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura