• KUD „Pionir“ neizostavan deo mnogobrojnih letnjih manifestacija (Foto)

    Za članove Kulturno-umetničkog društva „Pionir“ iz Zrenjanina nema odmora.   Tek što su se vratili sa Međunarodnog festivala „Veče folklora pored Trebišnjice“, koji je održan u Trebinju, i na kom su zauzeli treće mesto, zrenjaninske folkloraše već očekuju novi nastupi.   PROČITAJTE JOŠ: Predstavljanje tri slike koje su testamentom zaveštane Narodnom muzeju   – Naše […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KUD „Pionir“ neizostavan deo mnogobrojnih letnjih manifestacija (Foto)

    Za članove Kulturno-umetničkog društva „Pionir“ iz Zrenjanina nema odmora.

     

    Tek što su se vratili sa Međunarodnog festivala „Veče folklora pored Trebišnjice“, koji je održan u Trebinju, i na kom su zauzeli treće mesto, zrenjaninske folkloraše već očekuju novi nastupi.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Predstavljanje tri slike koje su testamentom zaveštane Narodnom muzeju

     

    – Naše kulturno-umetničko društvo je neizostavan deo mnogobrojnih letnjih manifestacija. Nastupamo na različitim vrstama proslava, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Znamo da ćemo učestovovati na festivalu u Banji Koviljači, kao i u Mužlji, a u susednu Rumuniju ćemo, zbog epidemiološke situacije, poslati manju delegaciju – kaže za portal zrenjaninski.com Radovan Rača Moldovan, prvi čovek KUD „Pionir“.

     

     

    A kruna letnjih nastupa za članove KUD „Pionir“ trebalo bi da budu nastupi na „Danima piva“.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Zrenjaninci i njihovi gosti uživaju u folklornom delu programa „Dana piva“. Ako sve bude kako treba, u goste nam dolaze Slovaci, Rumuni, Ukrajinci, Rusi… Nakon prošlogodišnje pauze, nadam se da ćemo se ponovo okupiti na Festivalu folklora „Lala“ – ističe Moldovan.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura