• KONCERT TRIA SENSARTIKA U BAROKNOJ SALI GRADSKE KUĆE

    ZRENJANIN – U Baroknoj sali Gradske kuće u četvrtak, 16. marta, sa početkom u 20 časova, biće održan koncert tria – Sensartika. Nova postava tria u sastavu: Sonja Kalajić (violina, testera, kastanjete), Miloš Marić (gitara) i Darko Armenski (klarinet, saksofon, gajde, kaval) od ove godine na repertoaru ima program Fauna Sacra sa željom da afirmiše […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KONCERT TRIA SENSARTIKA U BAROKNOJ SALI GRADSKE KUĆE

    ZRENJANIN – U Baroknoj sali Gradske kuće u četvrtak, 16. marta, sa početkom u 20 časova, biće održan koncert tria – Sensartika.

    Nova postava tria u sastavu: Sonja Kalajić (violina, testera, kastanjete), Miloš Marić (gitara) i Darko Armenski (klarinet, saksofon, gajde, kaval) od ove godine na repertoaru ima program Fauna Sacra sa željom da afirmiše ideje poštovanja i očuvanja životinjskog sveta, kao i da inspiriše jednim novim aranžersko – eksperimentalnim zvukom koji briše granice između sveta prirode i sveta muzike, sveta iskonskih doživljaja i akademskih kategorija u nadi da takav pristup donosi slušaocima zapostavljenu radost simbioze čoveka i prirode.

    Ulaz na koncert je besplatan.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura