• KONCERT NOVOSADSKOG ANSAMBLA „SHIMMERING FLUTES“

    ZRENJANIN – U Salonu Narodnog muzeja Zrenjanin, u subotu, 12. novembra, sa početkom u 19 časova, biće održan koncert ansambla „Shimmering flutes“ iz Novog Sada. Ansambl će izvesti dela Vivaldija, Mocarta, Baha, Kleptona, muziku iz filma „Doktor Živago“ i druge kompozicije. Kao gosti koncerta, nastupiće Olivera Vuleta i Anja Antić, učenice Muzičke škole „Isidor Bajić“ […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KONCERT NOVOSADSKOG ANSAMBLA „SHIMMERING FLUTES“

    ZRENJANIN – U Salonu Narodnog muzeja Zrenjanin, u subotu, 12. novembra, sa početkom u 19 časova, biće održan koncert ansambla „Shimmering flutes“ iz Novog Sada.

    shimmering-flutes

    Ansambl će izvesti dela Vivaldija, Mocarta, Baha, Kleptona, muziku iz filma „Doktor Živago“ i druge kompozicije. Kao gosti koncerta, nastupiće Olivera Vuleta i Anja Antić, učenice Muzičke škole „Isidor Bajić“ iz Novog Sada, koje su u dosadašnjem školovanju ostvarile veoma zapažene rezultate.

    Takođe, na koncertu će nastupiti i gošće iz Zrenjanina, duo – Ana Aleksić Šajrer i Marta Ronto. Koncert je organizovan u saradnji Kulturnog centra Zrenjanin i Narodnog muzeja Zrenjanin, a ulaz je besplatan.

    Ansambl je nastao 2015. godine, i čine ga bivši učenici profesorice Aleksandre Horvat, umetničkog rukovodioca ansambla. Osnovna ideja ansambla je negovanje ljubavi prema flauti i kamernom muziciranju. Repertoar je širok i usmeren je na popularizaciju klasične, kao i na klasičnu obradu evergrin i popularne muzike.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura