Kultura YTOP

KONCERT HORSKOG FESTIVALA „SLOBODAN BURSAĆ“

ZRENJANIN – Barokna sala Gradske kuće u Zrenjaninu bila je premala da primi sve zainteresovane za Novogodišnji humanitarni koncert horskog festivala „Slobodan Bursać“.

 

 

Praznični duh i pravu zimsku čaroliju priredila su deca iz Gradskog dečijeg hora Kulturnog centra, uz dirigentsku palicu Senke Milisavljević, zatim Združeni horovi „Sanjalice“, „Volimo solfeđo mi“ i „Muzika u boji“, uz pratnju dirigenata Sanje Popović i Tanje Ivanice, kao i Dečiji hor muzičkog centra „Supernova“, kojim je dirigovao Marko Pejčić i koji je otvorio koncert.

 

Organizatori koncerta bili su KulturKick Creative Productions i Kulturni centar Zrenjanina, u saradnji i uz podršku kompanije GOMEX.

 

 

Kao i prethodnih godina, ulaznice za ovaj koncert bile su slatkiši i slane grickalice, od kojih će biti napravljeni paketići koji će biti uručeni dečijem odeljenju Opšte bolnice „Đorđe Joanović“.

 

Prilikom dodele paketića, Cekom – Centar za kreativno odrastanje i multikulturalnu saradnju izvešće predstavu „Novogodišnji kraljevski festival“ za decu na odeljenju. Ovo će ujedno biti i prvi promotivni koncert petog, jubilarnog Horskog festivala „Slobodan Bursać“, koji će se održati juna 2018. godine.

Podeli članak
sinovoz
FAM