Kultura YTOP

KONCERT HORSKOG FESTIVALA „SLOBODAN BURSAĆ“

ZRENJANIN – Barokna sala Gradske kuće u Zrenjaninu bila je premala da primi sve zainteresovane za Novogodišnji humanitarni koncert horskog festivala „Slobodan Bursać“.

 

 

Praznični duh i pravu zimsku čaroliju priredila su deca iz Gradskog dečijeg hora Kulturnog centra, uz dirigentsku palicu Senke Milisavljević, zatim Združeni horovi „Sanjalice“, „Volimo solfeđo mi“ i „Muzika u boji“, uz pratnju dirigenata Sanje Popović i Tanje Ivanice, kao i Dečiji hor muzičkog centra „Supernova“, kojim je dirigovao Marko Pejčić i koji je otvorio koncert.

 

Organizatori koncerta bili su KulturKick Creative Productions i Kulturni centar Zrenjanina, u saradnji i uz podršku kompanije GOMEX.

 

 

Kao i prethodnih godina, ulaznice za ovaj koncert bile su slatkiši i slane grickalice, od kojih će biti napravljeni paketići koji će biti uručeni dečijem odeljenju Opšte bolnice „Đorđe Joanović“.

 

Prilikom dodele paketića, Cekom – Centar za kreativno odrastanje i multikulturalnu saradnju izvešće predstavu „Novogodišnji kraljevski festival“ za decu na odeljenju. Ovo će ujedno biti i prvi promotivni koncert petog, jubilarnog Horskog festivala „Slobodan Bursać“, koji će se održati juna 2018. godine.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.