• KNjIGA ZA VIKEND: PREDLOG IVANE KUKOLj SOLAROV

    Čitajte uz pomoć sagovornika portala „Zrenjaninski“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Ove nedelje čitaocima portala „Zrenjaninski“ knjigu predlaže Ivana Kukolj Solarov, direktorka Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“. Ona je odabrala „Zlatno runo“ Roberta Grevsa (iz 1945. godine; autor poznat po ekranizovanom romanu „Ja, Klaudije“).

    Ivana Kukolj Solarov
    Ivana Kukolj Solarov

    „Toplo preporučujem „Zlatno runo“ svima koji se spremaju da letuju u Grčkoj, ali i nama koji ćemo o tome maštati. Uz „Zlatno runo“ ući ćete u svet grčke mitologije i uživati u jednoj od najvećih avantura – Jasonu i argonautima i njihovoj potrazi za zlatnim runom. Možda vam se čini da poznajete grčku mitologiju, ali ćete uz Grevsa naučiti mnogo više i zavoleti je. Dok ležite na toplom pesku ili još toplijem stanu, ili pak na Peskari, što je takođe odlično rešenje, uz ovu knjigu će oko vas oživeti grčki bogovi, mitovi, junaci i avanture, a sam autor će vas ubediti da je brod „Argo“ zaista postojao i da je sa 50 članova posade pre par hiljada godina otplovio sa obala Grčke u Kolhidu na Crnom moru po zlatno runo.

    Koristite čitanje kao terapiju opuštanja i ličnog razvoja“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura