• Knjiga za vikend: „E, zabole me“ će vam ulepšati tmurne dane

    Duga zima je pred nama. Neće očigledno biti previše veselja i radosnih događaja, uobičajenih za ovo doba godine. Ne samo da je pravo vreme za čitanje, nego je pravo vreme za čitanje Marka Mansona. Upoznali smo ga već kroz prvu knjigu u izdanju Lagune „Ma, sve je sje.ano“, a sad ćemo ga obožavati u knjizi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Knjiga za vikend: „E, zabole me“ će vam ulepšati tmurne dane

    Duga zima je pred nama. Neće očigledno biti previše veselja i radosnih događaja, uobičajenih za ovo doba godine. Ne samo da je pravo vreme za čitanje, nego je pravo vreme za čitanje Marka Mansona. Upoznali smo ga već kroz prvu knjigu u izdanju Lagune „Ma, sve je sje.ano“, a sad ćemo ga obožavati u knjizi „E, zabole me“.

     

    Nemojte da vas zavara naslov „E, zabole me“. Jer, Mark Manson će vam pomoći da odlučite za šta treba da vas zabole, a šta nije vredno truda. I nemojte da, zbog previše knjiga o samopomoći, preskočite ovu koja vam stvarno može pomoći.

     

    Zašto je sad pravo vreme za Mansona?

     

    Koliko ste samo poslednjih meseci čuli mantre – mislite pozitivno, pozitivna energija, svi su odjednom pozitivni, jer je to prosto u modi.

     

    Koliko ste samo puta čuli kako je ovo vreme idealno za rad na sebi, da je ovo vreme izolacije odlična stvar jer odjednom imate vremena za neke stvari za koje niste imali godinama. Baš super što je karantin!

     

    Manson vam upravo govori o tome da je u redu da ne budete pozitivni, da ne morate uvek da budete dobro, da ne morate da budete najuspešniji, najbolji, najlepši, najsrećniji… I da, ako to niste, ne morate ni da budete krivi.

     

    Ukratko: ne treba da vas za sve zabole. Samo odredite šta je u vašem životu stvarno važno, kad se najbolje osećate u svojoj koži, pa odlučite za šta treba da vas je briga, a šta uopšte nije vredno vaše pažnje i nerviranja.

     

    Manson je, osim što piše knjige, bloger.

     

    Važno je to da znate, jer je pred vama knjiga koja je duhovita, koju je lako čitati, koja će vam izmamiti osmeh i koja će vam sigurno ulepšati tmurne dane.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Knjiga za vikend: “Male žene” su omiljeni roman brojnih generacija

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura