• Izložba likovnih radova srednjoškolaca otvorena u Kulturnom centru (Foto)

    Sinoć je u izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina otvorena 15. Završna izložba likovnih radova učenika srednjih škola.   Na izložbi su predstavljeni radovi učenika Hemijsko-prehrambene i tekstilne škole „Uroš Predić“, Zrenjaninske gimnazije, Muzičke škole „Josif  Marinković“, Srednje poljoprivredne škole, Ekonomsko-trgovinske škole „Jovan Trajković“, Tehničke škole i sekcije keramike Doma učenika srednjih škola „Angelina Kojić-Gina“.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Izložba likovnih radova srednjoškolaca otvorena u Kulturnom centru (Foto)

    Sinoć je u izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina otvorena 15. Završna izložba likovnih radova učenika srednjih škola.

     

    Na izložbi su predstavljeni radovi učenika Hemijsko-prehrambene i tekstilne škole „Uroš Predić“, Zrenjaninske gimnazije, Muzičke škole „Josif  Marinković“, Srednje poljoprivredne škole, Ekonomsko-trgovinske škole „Jovan Trajković“, Tehničke škole i sekcije keramike Doma učenika srednjih škola „Angelina Kojić-Gina“.

     

    Izložbom se afirmiše likovno stvaralaštvo učenika srednjih škola. Na izložbi učestvuje oko 50 učenika-autora sa preko 120 radova koji su urađeni u različitim likovnim i umetničkim tehnikama.

     

     

    Pročitajte još: Raspisan elektronski književni konkurs „Ulaznica 2020“

     

    U sklopu svečanog otvaranja, članovi Kluba učenika Zrenjaninske gimnazije predstavili su projekat „Oslikavanje“.

     

    Organizatori izložbe su HPTŠ „Uroš Predić“, Zrenjaninska gimnazija i Kulturni centar Zrenjanina. Pripremu i realizaciju izložbe, pored Dušanke Đorđević, pomogli su i mentori učenika Ana Stanar, Jovana Solomun i Branko Đukić, profesori likovne kulture u srednjim školama.

     

    Izložba likovnih radova učenika srednjih škola je otvorena do 8. jula.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura