• Ivan Ivačković gost Narodnog muzeja

    ZRENJANIN – U salonu Narodnog muzeja, u petak, 3. aprila, u 20 časova, biće predstavljena knjiga „Pisma iz Tajnog grada“, novinara, pisca i muzičara Ivana Ivačkovića. Osim autora, na promociji će učestvovati Dragoljub Đuričić, najpoznatiji i jedan od najboljih bubnjara na prostoru bivše Jugoslavije, Bilja Krstić, vodeća srpska etno pevačica, kao i duo Jovana Popović […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Narodni muzej Zrenjanin
    Narodni muzej Zrenjanin

    ZRENJANIN – U salonu Narodnog muzeja, u petak, 3. aprila, u 20 časova, biće predstavljena knjiga „Pisma iz Tajnog grada“, novinara, pisca i muzičara Ivana Ivačkovića.

    Osim autora, na promociji će učestvovati Dragoljub Đuričić, najpoznatiji i jedan od najboljih bubnjara na prostoru bivše Jugoslavije, Bilja Krstić, vodeća srpska etno pevačica, kao i duo Jovana Popović (vokal) i Luka Poznanović (gitara).

    Organizatori promocije su Narodni muzej i Kulturni centar. Moderatorka promocije će biti Olivera Skoko, kustoskinja zrenjaninskog Muzeja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura