• Humanitarno izvođenje predstave „Indigo“ i aukcija slika

    U duhu humanosti i aktivizma, CEKOM i KulturKick Creative Productions obeležavaju Dan retkih bolesti igranjem predstave „Indigo“ i aukcijom slika nastalih na poslednjem festivalu „Novi prostori“.   U petak, 28. februara, od 18 časova, u holu Kulturnog centra Zrenjanina, biće održana aukcija slika. Predstava „Indigo“ biće izvedena s početkom u 20 časova, u Velikoj sali. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Humanitarno izvođenje predstave „Indigo“ i aukcija slika

    U duhu humanosti i aktivizma, CEKOM i KulturKick Creative Productions obeležavaju Dan retkih bolesti igranjem predstave „Indigo“ i aukcijom slika nastalih na poslednjem festivalu „Novi prostori“.

     

    U petak, 28. februara, od 18 časova, u holu Kulturnog centra Zrenjanina, biće održana aukcija slika. Predstava „Indigo“ biće izvedena s početkom u 20 časova, u Velikoj sali.

     

    Novčana sredstva prikupljena od prodaje karata biće upućena Nacionalnoj organizaciji za retke bolesti Srbije.

     

    Cena karte je 300 dinara, a za studente i učenike 100 dinara. Karte se mogu rezervisati na Fejsbuk stranici https://www.facebook.com/cekomzr. Rezervacije važe do 26. februara. Sve informacije o preuzimanju karata možete dobiti na pomenutoj Fejsbuk stranici ili na portirnici Kulturnog centra Zrenjanina.

     

    Pročitajte još: Vojvođanski brass festival biće održan po četrnaesti put

     

    Predstava „Indigo“, inače, nastala je primenom kreativnog dramskog procesa. U pitanju je autorsko delo u koprodukciji CEKOM-a, KulturKick-a i Kulturnog centra Zrenjanina.

     

    Priča koja nas vodi kroz predstavu govori o detetu, a to dete smo svi mi, koje se teško uklapa u sistemski „ram“ i društveno prihvatljive norme ponašanja. Nadovezano na glavnu liniju priče, kroz predstavu se provlače i lični materijali učesnika kao individualni pečat i potreba za prebacivanjem problema sa plana fikcije na realan život.

     

    Igra mladih glumaca, svetla, animacije, muzike, ali i jakih karakternih likova, pomeriće nas iz zone komfora i motivisati da razmislimo o konkretnim problemima kojima se „Indigo“ bavi.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura