• Gomex sponzor Festivala profesionalnih pozorišta Vojvodine

    Zrenjanin će od 23. do 29. aprila biti domaćin 68. Festivala profesionalnih pozorišta Vojvodine. Tim povodom danas je potpisan ugovor o sponzorstvu između Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ i kompanije „Gomex“, koja je generalni sponzor festivala.   – Pozorište i „Gomex“ veže dugogodišnja uspešna saradnja – izjavio je danas, nakon potpisivanja ugovora, Goran Kovačević, generalni direktor […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Gomex sponzor Festivala profesionalnih pozorišta Vojvodine

    Zrenjanin će od 23. do 29. aprila biti domaćin 68. Festivala profesionalnih pozorišta Vojvodine. Tim povodom danas je potpisan ugovor o sponzorstvu između Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ i kompanije „Gomex“, koja je generalni sponzor festivala.

     

    – Pozorište i „Gomex“ veže dugogodišnja uspešna saradnja – izjavio je danas, nakon potpisivanja ugovora, Goran Kovačević, generalni direktor „Gomex“-a. – Ponašamo se kao društveno odgovorna kompanija i činimo sve da gradu u kom poslujemo bude bolje, istakao je Kovačević i dodao:

     

    – Moja je želja, a i ljudi iz pozorišta, da se festival vrati u Zrenjanin i da se redovno održava u našem gradu. Zrenjanin ima kapaciteta da bude domaćin ovakvim susretima, a „Gomex“ će ovu inicijativu zdušno podržati – naglasio je Kovačević.

     

    Velike zasluge za to što je Zrenjanin domaćin festivala posle sedam godina pauze ima i Grad Zrenjanin.

     

    – Nedavno sam pročitao kako Zrenjanin ne postoji na kulturnoj mapi Srbije. Mislim da takve komentare demantuju i ovakvi događaji. Iz gradskog budžeta izdavaja se 8,5 odsto za kulturu, u toku je realizacija nekoliko velikih projekata, a imamo planove za još nekoliko – naglasio je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, ujedno se zahvaliviši kompaniji „Gomex“ na nesebičnoj pomoći ne samo ovom kulturnom događanju, nego i svim iole značajnijim društvenim događajima u gradu.

     

    Na festivalu će biti odigrano 12 predstava – sedam na dramskoj i pet na lutkarskoj sceni, a u dane festivala biće održano i mnogo pratećih programa.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura