• Fotograf Vladeta Milojević izlaže radove pred svojim sugrađanima

    Izložba fotografija pod nazivom „Vreme“, čiji je autor zrenjaninski fotograf Vladeta Milojević, biće otvorena u Galeriji Mesne zajednice „Veljko Vlahović“, u ponedeljak, 10. oktobra, u 19 časova. Organizator izložbe je udruženje „Bagljaškult“.   – Autorovo interesovanje usmereno je na prostor i vreme, na međuodnos vremenskog toka i materijalnih promena u prostoru – kaže Jasmina Tutorov […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fotograf Vladeta Milojević izlaže radove pred svojim sugrađanima

    Izložba fotografija pod nazivom „Vreme“, čiji je autor zrenjaninski fotograf Vladeta Milojević, biće otvorena u Galeriji Mesne zajednice „Veljko Vlahović“, u ponedeljak, 10. oktobra, u 19 časova. Organizator izložbe je udruženje „Bagljaškult“.

     

    – Autorovo interesovanje usmereno je na prostor i vreme, na međuodnos vremenskog toka i materijalnih promena u prostoru – kaže Jasmina Tutorov iz „Bagljaškulta“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Izložba fotografija nastalih na petom Foto safariju „Jaša Tomić 2022“

     

    Vladeta Milojević je rođen 1952. godine u Zrenjaninu. Studirao je na Mašinskom fakultetu u Novom Sadu, gde je 1973. godine počeo da se bavi fotografijom.

     

    Od 1975. godine je član Foto kino kluba „CD13“ u Zrenjaninu i redovni izlagač na izložbama pod okriljem Foto saveza Jugoslavije.

     

    Od 1987. do 2014. radi kao profesionalni fotograf u Foto studiju „Avala“.

     

    Bavi se reklamnom i industrijskom fotografijom.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Do sada je imao nekoliko samostalnih izložbi u Zrenjaninu i Novom Sadu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura