• Foto safari: Na Trgu slobode postavljena zanimljiva izložba fotografija

    Na Trgu slobode u Zrenjaninu postavljena je izložba fotografija nastalih na četvrtom po redu Foto safariju „Jaša Tomić 2021“. Foto safari su organizovali „NMR Info“ iz Jaše Tomića i Foto klub „CD13“ iz Zrenjanina.   Takođe, učesnicima ovogodišnjeg foto safarija su u ponedeljak dodeljene nagrade i diplome u holu Kulturnog centra Zrenjanina.   Delegat Foto […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Foto safari: Na Trgu slobode postavljena zanimljiva izložba fotografija

    Na Trgu slobode u Zrenjaninu postavljena je izložba fotografija nastalih na četvrtom po redu Foto safariju „Jaša Tomić 2021“. Foto safari su organizovali „NMR Info“ iz Jaše Tomića i Foto klub „CD13“ iz Zrenjanina.

     

    Takođe, učesnicima ovogodišnjeg foto safarija su u ponedeljak dodeljene nagrade i diplome u holu Kulturnog centra Zrenjanina.

     

    Delegat Foto saveza Srbije na ovoj izložbi je ugledni zrenjaninski fotograf Jovan Drndak Njegović.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Učesnici 42. Susreta akvarelista propituju normalnost koja je nametnuta

     

    Foto safari „Jaša Tomić 2021“ održan je pod pokroviteljstvom Opštine Sečanj, Turističke organizacije opštine Sečanj i Mesne zajednice Jaša Tomić. Žiri ovogodišnjeg foto safarija bio je u sastavu: predsednica Maja Stošić i članovi Imre Sabo i Ana Batrićević – kaže za portal zrenjaninski.com jedan od organizatora ovog događaja Spaso Mladenovski.

     

    foto safari

     

    Žiri je za izlaganje odabrao 62 fotografije, a doneo je i odluku o nagradama i pohvalama.

     

    Prvu nagradu osvojio je Jan Valo za fotografiju „Molitva“, drugu Milan Marković za fotografiju „Predah“, a treću Tibor Arva za „Spletkarenje sa sopstvenom dušom“.

     

    Prva nagrada za kolekciju fotografija dodeljena je Darku Dozetu, druga Spasi Mladenovskom, a treća Aleksandiru Žarkovu.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Uzimajući u obzir kvalitet pristiglih radova, žiri je odlučio da pohvali sledeće autore: Darka Nađalina, Dragana Leleša, Ištvana Viraga, Milana Bašića, Nikolinu Osmić, Slađanu Pantelić i Snežanu Lerh.

     

    foto safari

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura