Kultura Vesti Zrenjanin

Foto safari: Još jedno nezaboravno druženje fotografa u Jaši Tomiću

foto safari u jaši tomiću

Foto safari, šesti po redu, biće održan u Jaši Tomiću, u nedelju, 11. juna, najavili su organizatori.

 

Internet portal NMR Info iz Jaše Tomića i Foto klub CD13 iz Zrenjanina organizuju šesti Foto safari „Jaša Tomić 2023“. Manifestacija, koju su podržali Mesna zajednica Jaša Tomić i Turistička organizacija opštine Sečanj, održava se pod pokroviteljstvom Opštine Sečanj.

 

PROČITAJTE JOŠ: Učenici i profesori Muzičke škole održali humanitarni koncert u Rimokatoličkoj katedrali

 

Kako navode organizatori, na ovogodišnjem okupljanju fotografa učesnike očekuje 12 modela u retro i srednjovekovnim kostimima, kao i modeli u narodnim nošnjama.

 

Okupljanje je u 8 časova, nakon čega sledi obilazak nekoliko lokacija na kojima će biti organizovano fotografisanje. To su foto studio, pravoslavna crkva Svetog Nikole, Dom kulture, park i centar sela, katolička crkva Uznesenja Blažene Djevice Marije, kao i napušteni železnički magacin.

 

Učesnike očekuje i obilazak sela i okoline, a za to je obezbeđen traktor sa prikolicom. Imaće priliku da obiđu i staro nemačko groblje, da se voze nasipom, vide jašatomićko šetalište sa drvoredima dudova i jela, topolovu i hrastovu šumu, stari i novi Tamiš, sportski centar…

 

Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Za kraj druženja, predviđen je ručak u Motelu „Jelen“.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak