• FILMSKA ČAROLIJA: KONCERT SIMFONIJSKOG ORKESTRA RTS

    ZRENJANIN – Koncert Simfonijskog orkestra RTS – „Filmska čarolija“ biće održan u ponedeljak, 12. juna, na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina. Koncert počinje u 20 časova. Ulaz je slobodan.     Pod dirigentskom palicom Bojana Suđića orkestar će izvesti muziku iz filmova „Hari Poter“, „Gospodar prstenova“ i „Pirati sa Kariba“. Pokrovitelj koncerta je Grad Zrenjanin. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    FILMSKA ČAROLIJA: KONCERT SIMFONIJSKOG ORKESTRA RTS

    ZRENJANIN – Koncert Simfonijskog orkestra RTS – „Filmska čarolija“ biće održan u ponedeljak, 12. juna, na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina. Koncert počinje u 20 časova. Ulaz je slobodan.

     

    RTS
    Simfonijski orkestar RTS

     

    Pod dirigentskom palicom Bojana Suđića orkestar će izvesti muziku iz filmova „Hari Poter“, „Gospodar prstenova“ i „Pirati sa Kariba“. Pokrovitelj koncerta je Grad Zrenjanin.

     

    Turneja „Uspostavimo kulturnu vezu“ ima za cilj da se Simfonijski orkestar RTS koncertno predstavi publici u različitim gradovima kao jedan od najznačajnijih orkestara u Srbiji, koji je uz dirigenta, maestra Bojana Suđića, izrastao u moderan ansambl koji svojim repertoarom značajno modelira kulturnu politiku u zemlji.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura