• FILM „ŠAMPIONI IZ PEDESET I ŠESTE“ U SLOVENIJI

    ZRENJANIN – Film „ŠAMPIONI IZ PEDESET I ŠESTE“ biće premijerno prikazan 22. septembra u Ljubljani, potvrđeno je iz kabineta gradonačelnika prestonog slovenačkog grada, tvorcima ovog filmskog ostvarenja, zrenjaninskoj agenciji „Digital Style“ i Zoranu Slaviću. Zrenjaninsku delegaciju će predvoditi pomoćnik gradonačelnika Zrenjaninu Duško Radišič, a tuće biti i reditelj filma, književnik Zoran Slavić, direktor agencije „Digital […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    FILM „ŠAMPIONI IZ PEDESET I ŠESTE“ U SLOVENIJI

    ZRENJANIN – Film „ŠAMPIONI IZ PEDESET I ŠESTE“ biće premijerno prikazan 22. septembra u Ljubljani, potvrđeno je iz kabineta gradonačelnika prestonog slovenačkog grada, tvorcima ovog filmskog ostvarenja, zrenjaninskoj agenciji „Digital Style“ i Zoranu Slaviću.

    slovenacki-plakat
    Slovenački plakat za film

    Zrenjaninsku delegaciju će predvoditi pomoćnik gradonačelnika Zrenjaninu Duško Radišič, a tuće biti i reditelj filma, književnik Zoran Slavić, direktor agencije „Digital Style“ Đula Feldeši, kao i arhitekta Zoran Stojačić, saradnik na filmu i bivši košarkaš Proletera. Svojim nekadašnjim kolegama i publici u Ljubljani, proslavljeni košarkaški as Lajoš Engler obratiće se video izjavom.

    -Premijera filma organizuje se pod pokroviteljstvom gradonačelnika Ljubljane Zorana Jankovića, u organizaciji „Kinodvorane“ Ljubljana, uz veliku pomoć porodica Minja i Todorović, i uz presudnu podršku velikog košarkaškog asa Iva Daneua – napominje Zoran Slavić. On napominje da jedina neizvesnost postoji oko obezbeđivanja sredstava za put i boravak autorsko-produkcijske ekipe u Sloveniji.

    -U svakom slučaju taj poziv da se film prikaže u Ljubljani, a u toku su razgovori i o emitovanji ovog dokumentarca na TV Slovenija, predstavlja prizanje autorima ovog filma, kao i gradu Zrenjaninu koji je, povodom jubileja Košarkaškog kluba „Proleter“, omogućio snimanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura