• Festival „Slobodan Bursać“ pokreće akciju izgradnje prvog muzičkog dečijeg igrališta

    „Praznične horske čarolije“ naziv je prvog promotivnog koncerta Horskog festivala „Slobodan Bursać“, koji će biti održan u četvrtak, 21. decembra. Koncert će biti upriličen na Velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina, sa početkom u 19 časova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Festival „Slobodan Bursać“ pokreće akciju izgradnje prvog muzičkog dečijeg igrališta
    Foto: zrenjaninski.com

    Njime se najavljuje naredni festival i započinje još jedna humanitarna akcija namenjena najmlađima. Horski festival, naime, pokreće akciju izgradnje prvog muzičkog dečijeg igrališta u gradu. Na ovom igralištu će se, pored penjalica i ljuljaški, naći i adaptirani muzički instrumenti koji su edukativnog i zabavnog karaktera.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Od naredne godine u Zrenjaninu veće naknade za novorođenu decu

     

    „Akcija će se nastaviti i u okviru organizacije niza predviđenih promotivnih koncerata i tokom trajanja horskog festivala u junu sledeće godine. Sve ovo radimo u nadi da ćemo uz pomoć prikupljenih sredstava i donacija kompanija doći do željenog rezultata. Zato vas pozivamo na božićno-novogodišnji koncert i da u duhu praznika zajednički pokrenemo još jednu lepu muzičku priču u našem gradu“, poručuju organizatori Horskog festivala „Slobodan Bursać“.

     

    Na koncertu „Praznične horske čarolije“ nastupaju udruženi horovi vrtića „Vila“ i „Crvenkapa“ i Kreativna radionica „Iskrice“ – NVO Centar, a horom diriguju vaspitačice Tatjana Jovanić i Tihana Vlajkov. Nastupiće i hor muzičkog zabavišta „Sanjalice“ udruženja „Kolegijum“, sa dirigentkinjom Sanjom Popović, kao i Dečiji hor Udruženja Slovenaca „Planika“, čija je dirigentkinja Daniela Avram.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Publika će imati priliku da čuje i Dečiji hor „Prepodobni Rafailo Banatski“, sa dirigentkinjom Milicom Nenin. Nastupiće i Gradski dečiji hor Kulturnog centra Zrenjanina, čija je dirigentkinja Senka Milisavljević.

     

    KUD „Taraš“ na najlepši mogući način obeležio prvu godišnjicu postojanja i rada

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura