• Dirigent svetskog renomea Fedor Vrtačnik na ovogodišnjim „Danima piva“

    Dirigent Fedor Vrtačnik biće gost ovogodišnje manifestacije „Dani piva“ u Zrenjaninu!   Vrtačnik će dirigovati Zrenjaninskom filharmonijom i novosadskim Big Bendom na njihovom zajedničkom nastupu sa Damama Evrovizije. Ovaj spektakularni koncert će biti održan na Trgu slobode u subotu, 31. avgusta.   „Dugogodišnja saradnja Zrenjaninske filharmonije i ovog umetnika svetskog formata se, na naše veliko […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dirigent svetskog renomea Fedor Vrtačnik na ovogodišnjim „Danima piva“

    Dirigent Fedor Vrtačnik biće gost ovogodišnje manifestacije „Dani piva“ u Zrenjaninu!

     

    Vrtačnik će dirigovati Zrenjaninskom filharmonijom i novosadskim Big Bendom na njihovom zajedničkom nastupu sa Damama Evrovizije. Ovaj spektakularni koncert će biti održan na Trgu slobode u subotu, 31. avgusta.

     

    „Dugogodišnja saradnja Zrenjaninske filharmonije i ovog umetnika svetskog formata se, na naše veliko zadovoljstvo, nastavila i ove godine“, saopštili su organizatori manifestacije „Dani piva“.

     

    Pročitajte još: Zrenjaninski kamerni orkestar održao koncert za pamćenje

     

    Fedor Vrtačnik završio je master studije na Muzičkom koledžu Berkli u Bostonu i od tada sarađuje sa simfonijskim orkestrima širom sveta (Kalifornijska filharmonija, Njujorška filharmonija, Detroitski simfonijski orkestar, Praška filharmonija, Beogradska filharmonija, Makedonska filharmonija), ali i sa svetski poznatim muzičarima poput Stinga i Robija Vilijamsa.

     

    „Prava je čast biti domaćin takvom umetniku“, navode organizatori „Dana piva“.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura