• Dečji dani kulture od 13. do 17. aprila, očekuju vas i pokloni iznenađenja!

    Dečji dani kulture, tradicionalna manifestacija posvećena deci, održaće se od srede 13. do nedelje 17. aprila, u organizaciji izdavačke kuće Laguna i lanca knjižara Delfi.   Očekuju vas veliki popusti na Lagunine knjige za decu, druženja sa piscima i zanimljive radionice! Između ostalog, pisac Robert Takarič će se u okviru manifestacije „Dečji dani kulture“ družiti […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dečji dani kulture od 13. do 17. aprila, očekuju vas i pokloni iznenađenja!

    Dečji dani kulture, tradicionalna manifestacija posvećena deci, održaće se od srede 13. do nedelje 17. aprila, u organizaciji izdavačke kuće Laguna i lanca knjižara Delfi.

     

    Očekuju vas veliki popusti na Lagunine knjige za decu, druženja sa piscima i zanimljive radionice! Između ostalog, pisac Robert Takarič će se u okviru manifestacije „Dečji dani kulture“ družiti sa čitaocima u sredu, 13. aprila, od 16.30 časova, u Laguninoj knjižari u Zrenjaninu.

     

    Popust na jednu Laguninu knjigu za decu iznosiće 25 odsto, na dve 30, na tri 35, a na četiri ili više knjiga 40 odsto.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Crteži Milana Grahovca od ponedeljka pred domaćom publikom

     

    Navedeni popusti primenjivaće se i na Dexy Co i Egmontova izdanja, ali bez mogućnosti da se kombinuju sa popustima na izdanja drugih izdavača. Naslovi drugih izdavača biće na popustu od 20 odsto, dok će odabrani gift program biti snižen od 20 do čak 40 odsto. Clementoni puzzle, Cubic Fun 3D puzzle i Dexy Co čestitke biće na popustu od 10 odsto.

     

    Navedeni popusti se ne mogu kombinovati sa drugim popustima i akcijama.

     

    Sa prijateljima manifestacije obezbeđeni su i pokloni iznenađenja za svaku kupovinu Laguninih naslova. Isporuka će biti besplatna preko sajtova laguna.rs i delfi.rs na teritoriji Republike Srbije za naslove i gift program koji su na akciji.

     

    Kompletan spisak maloprodajnih objekata u kojima se održavaju Dečji dani kulture potražite na sajtovima laguna.rs i delfi.rs

     

    Budite u igri sa knjigom!

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura