Marketing Vesti Zrenjanin

Zašto je hiperbarična terapija kiseonikom dobra za vaš organizam?

hiperbarična terapija kiseonikom

Dani su sve kraći i sve hladniji, a naše telo prosto vapi za dodatnom pomoći. Pomozimo i telu i duhu čistim kiseonikom. Pogotovo što to možemo da uradimo u našem gradu, u Zrenjaninu. Ako ste zdravi, hiperbarična terapija kiseonikom povećaće vam snagu, poboljšati memoriju i doprineti poboljšanju vašeg opšteg zdravlja. Boravak u hiperbaričnoj komori vašoj koži će učiniti čudo.

 

Ako imate neki zdravstveni problem, ova terapija će vam pomoći da dobar deo tih problema ublažite i rešite.

 

Najbolje rezultate hiperbarična terapija kiseonikom postiže kod infekcije tkiva, opekotina, preloma kostiju koji sporo zarastaju, poremećaja cirkulacije, šećerne bolesti, opekotina…

 

Tretmani u hiperbaričnoj komori izuzetno su korisni za sve one koji su preboleli koronu i koji se od nje oporavljaju. Čist kiseonik pomaže kompletnom organizmu da se oporavi od infekcije virusom korona.

 

Nakon preležane korone, organizam je iscrpljen, jer je sve snage mobilisao u odbrani od virusa. Tretmani u hiperbaričnoj komori pomoći će u post kovid oporavku kako iscrpljenom organizmu tako i uznemirenom duhu.

 

Vratite narušeni imunitet, vratite izdržljivost, povećajte energiju kad već možete. Hiperbarična komora vratiće vam izgubljenu snagu i vaš imunitet podići na maksimum.

 

hiperabrične komore

 

Pravo mesto je hiperbarična komora „Oxybaric“

 

Hiperbarična komora veoma je važna i za sportiste. Njenim korišćenjem oni poboljšavaju opšte stanje svog organizma. Terapija može biti od posebnog značaja u slučaju povreda ili preloma. Komora skraćuje vreme oporavka od povrede i garantuje brži povratak treninzima i vežbama.

 

Efekti tretmana su i bolja memorija i koncentracija, usporavanje starenja i podmlađivanje kože i svih ostalih organa. Baš sve što nam je ovih dana i meseci potrebno.

 

Zakažite sebi termin u hiperbaričnoj komori „Oxybaric“, koja se nalazi u Karadžićevoj ulici u Zrenjaninu. Sve informacije možete dobiti na broj telefon 061 31 81 667 ili slanjem poruke ili pitanja na e-mail adresu oxibariczr@gmail.com

 

Važno je napomenuti da se posebno vodi računa o higijeni i zdravstvenoj bezbednosti korisnika usluga i da svaki korisnik dobija svoju masku, koju samo on koristi.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.