Marketing Vesti Zrenjanin

Wash express servis nabavio nove mašine za pranje i sušenje veša

mašine za pranje i sušenje veša

Kao što je i red, novu godinu valja započeti nečim novim. Wash express servis iz Zrenjanina 2021. je započeo novom opremom. U pitanju su veoma kvalitetne mašine za pranje i sušenje veša.

 

“Veoma cenimo naše mušterije i njihovo zadovoljstvo našom uslugom uvek nam je imperativ. Zato smo nabavili nove mašine za pranje i sušenje veša, koje garantuju bolji kvalitet, veću brzinu i, samim tim, veći kapacitet. To znači da ćemo moći da u zaista ekspresnom roku isporučimo opran i osušen veš”, kažu za portal zrenjaninski.com u Wash express servisu.

 

Ovaj servis poznat je po tome što koristi najkvalitetnije deterdžente i omekšivače. Oni veš tretiraju na najbolji način, ne oštećuju ga i ne utiču na njegov kvalitet i dugovečnost.

 

PROČITAJTE JOŠ: Božićna akcija: Popust na kompletan asortiman ogrevnog materijala

 

Osim po kvalitetu usluge, u Wash express servisu su poznati i po ljubaznosti i posebnom odnosu prema svakoj mušteriji.

 

“Mi radimo kućnu dostavu veša koja je besplatna, ali naše mušterije vole da dođu u servis. Mi smo ovde uvek dobre volje i raspoloženi, pa osim čistog veša, naše mušterije dobiju i dozu dnevnog optimizma”, navode u ovom servisu.

 

Veš možete doneti sami u servis, koji se nalazi u tržnom centru, u naselju Brigadira Ristića, pored pruge. On će biti opran i osušen za najduže 24 sata. Možete koristiti i uslugu dostave koja je besplatna.

 

U servisu vas čekaju radnim danima od 7 do 19 časova, a servis radi i subotom od 7 do 12 sati.

 

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefone 023 528 624 062 203 212.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM