Marketing Vesti Zrenjanin

Vrhunski fudbal uz vrhunsko pivo u mini-pivnici Nomad Beer House

pivo i fudbal

Prošle nedelje je, na radost brojnih ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu, počelo Evropsko prvenstvo u fudbalu, koje će trajati sve do 11. jula.

 

Iako Srbija nije uspela da se plasira na smotru najboljih reprezentacija na kontinentu, mnogi će narednih dana pratiti nastupe Španije, Portugalije, Italije, Nemačke, Francuske, Rusije… Kao i nekih od najvećih fudbalskih zvezda današnjice, kao što su Kristijano Ronaldo, Kilijan Embape, Pol Pogba, Antoan Grizman i drugi.

 

A nekako se već podrazumeva da vrhunski fudbal ide uz vrhunsko pivo. I društvo. Povrh svega, stiglo je i lepo vreme, a i popuštaju protivepidemijske mere, koje su prethodnih meseci bile na snazi. Reklo bi se da se konačno vraćamo u normalne životne tokove.

 

Zato je ovo pravi momenat da u društvu, uz kvalitetno zanatsko pivo, spravljeno po posebnoj proceduri, uživate u prenosu fudbalskih utakmica.

 

Pivo koje će vas oduševiti

 

Ako se još uvek pitate koje je najbolje mesto za tako nešto, mi ćemo vam pomoći. To je zrenjaninska mini-pivnica Nomad Beer House. Za one koji još ne znaju, ova mini-pivnica se nalazi na uglu Žitnog trga i Miletićeve ulice, u dvorištu iza Eurobanke.

 

Na raspolaganju vam je terasa mini-pivnice, gde u opuštenoj atmosferi možete uživati uz sve ono što volite i što vam je nedostajalo.

 

Podsećamo da se ponovo u ovom ugostiteljskom objektu toči i pšenično pivo. Što znači da je ponuda kompletirana i da obuhvata sva četiri zanatska piva, na koja su gosti ovog lokala navikli. U pitanju su lager, crno, Pale Ale IPA i pšenično pivo. Pa ko koje voli.

 

Naravno, ponuda obuhvata i druga alkoholna i bezalkoholna pića.

 

U mini-pivnici Nomad Beer House, inače, pivo se toči u čašama od 0,3 litra i kriglama od 0,5 i 1 litar.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Radno vreme ove zrenjaninske mini-pivnice je radnim danima od 11 do 23 sata, a vikendom do ponoći.

 

Za više detalja i porudžbine na usluzi vam je telefon 064 271 50 79.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak