Marketing Vesti Zrenjanin

Velika novogodišnja akcija: OXYBARIC vas časti hiperbaričnim terapijama!

hiperbarične terapije kiseonikom

Počastite sebe tretmanima čistim kiseonikom u zrenjaninskoj hiperbaričnoj komori OXYBARIC i vaše telo će vam biti beskrajno zahvalno.

 

Vi počastite sebe, a „Oxybaric“ časti vas novogodišnjim paketom! Naime, ukoliko sada uplatite osam tretmana, čak četiri ćete dobiti besplatno.

 

Ovi tretmani su zasnovani na udisajima kiseonika iz koncentratora koji imaju ISO i CE sertifikate. Udisanjem stoprocentnog kiseonika pod povišenim pritiskom snabdećete neophodnim gorivom i najudaljeniju ćeliju u vašem telu.

 

Za kratko vreme poboljšaćete cirkulaciju, vaš imunitet će ojačati, bićete bolje raspoloženi…

 

Ako ste zdravi, hiperbarična terapija povećaće vam snagu, poboljšati memoriju i doprineti poboljšanju vašeg opšteg zdravlja. Boravak u hiperbaričnoj komori vašoj koži će učiniti čudo.

 

Ako imate neki zdravstveni problem, hiperbarična terapija će vam pomoći da dobar deo tih problema ublažite i rešite.

 

oxybaric

 

Najbolje rezultate hiperbarična terapija postiže kod infekcije tkiva, opekotina, preloma kostiju koji sporo zarastaju, poremećaja cirkulacije, šećerne bolesti, opekotina…

 

Korišćenjem hiperbarične komore sportisti poboljšavaju opšte stanje svog organizma. Terapija može biti od posebnog značaja u slučaju povreda ili preloma. Komora skraćuje vreme oporavka od povrede i garantuje brži povratak treninzima i vežbama.

 

Efekti tretmana su i bolja memorija i koncentracija, usporavanje starenja i podmlađivanje kože i svih ostalih organa.

 

Zakažite sebi termin u hiperbaričnoj komori “Oxybaric”, koja se nalazi u Karadžićevoj ulici u Zrenjaninu. Sve informacije možete dobiti na broj telefona 061 31 81 667.

 

Važno je napomenuti da se posebno vodi računa o higijeni i zdravstvenoj bezbednosti korisnika usluga i da svaki korisnik dobija svoju masku, koju samo on koristi.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak