Marketing Vesti Zrenjanin

Vaš kućni prijatelj: Pranje veša i posteljine nikada nije bilo jednostavnije

wash express service

Iako pravi prolećni dani nikako da stignu, većina nas već polako odlaže jorgane, debele zimske pokrivače, tešku ćebad, prekrivače za nameštaj, i zamenjuje ih lakšim komadima.

 

Pre nego što ove kabaste stvari odložimo do sledeće sezone obavezno ih moramo oprati. Mnogima se to ne radi, jer prati kabaste, teške, debele stvari nije jednostavno. Još je teže pravilno ih osušiti.

 

PROČITAJTE JOŠ: Svake nedelje nova akcija: Idealan način da uštedite kupujući

 

Prava je sreća da taj, ne preterano omiljeni posao, neko može da obavi umesto vas. To je vaš kućni prijatelj – Wash express servis iz Zrenjanina.

 

Kako bi vam jorgani i pokrivači trajali duže, važno je pravilno ih oprati i osušiti. Brigu oko toga slobodno možete prepustiti Wash express servisu.

 

Sve što imate za pranje u ovom servisu će oprati brzo i kvalitetno, jer u perionici koriste profesionalnu opremu i najkvalitetnije deterdžente i omekšivače.

 

I ne samo to!

 

Iz Wash express servisa će po pozivu doći po vašu robu i vratiti vam je na kućnu adresu. Ekspresno, kao što im i ime kaže. I potpuno besplatno.

 

Ako više volite, svoj veš možete doneti i sami u servis, koji se nalazi u tržnom centru, u naselju Brigadira Ristića, pored pruge.

 

Za koju god uslugu se odlučili, vaš veš će biti opran i osušen za najduže 24 sata.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

U servisu vas čekaju radnim danima od 7 do 19 časova, a servis radi i subotom od 7 do 12 sati.

 

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefone 023 528 624 062 203 212.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM