Marketing Vesti Zrenjanin

Ukoliko renovirate, uređujete ili gradite – obratite pažnju na ovu ponudu

materijal u ogrevu

Idealno je vreme da počastite vaš dom. Ukoliko renovirate, uređujete ili gradite sigurni smo da je vaš izbor kvalitetan materijal i oprema, kao i povoljne cene. U prodavnicama kompanije “Ogrev” ćete pronaći sve artikle koji su vam potrebni sa najboljim odnosom cene i kvaliteta.

 

Kao što ste navikli, iz asortimana kupatilskih elemenata ovog puta izdvajamo monoblok Ocean sa daskom po ceni od 13.990,00 dinara, kao i paravan Una širine 120 cm sa kaljenim staklom debljine 6 mm, po izuzetnoj ceni od 21.453,00 dinara. Paravan Una se sastoji od jednog fiksnog stakla i kliznih vrata koja se zatvaraju od sredine prema bočnoj strani. U sastav ovog paravana ulaze kvalitetni pravougaoni profili od nereckliranog i čistog aluminijuma, točkići koji nose vrata i koji u svom sastavu imaju kvalitetne kuglične ležajeve, prohromske i veoma postojane ručke, stakleni delovi obrađeni i iskaljeni u kalionici stakla “Keramike Jovanović”, kao i ostali gumeno-silikonski brisači i magneti proverenog kvaliteta.

 

Ogrevni materijal i grejna tela su u ovom periodu najtraženiji artikli. U prodajnim objektima “Ogreva” možete pronaći Rovex norveške radijatore po ceni od 18.500,00 dinara, drveni i ugljeni briket po ceni od 18,90 rsd/kg, kao i restlove drveta, odnosno čiste bukve u paleti po specijalnoj ceni od 7.790,00 dinara.

 

Pored navedenog, za ovu pretprazničnu nedelju izdvajamo još i Astonish čistač buđi sa akcijskom cenom od 462,00 dinara.

 

“Pozovite nas ili posetite bilo koji od naša tri prodajna objekta. Želimo vam da provedete predstojeće praznike u zdravlju i dobrom raspoloženju. Dobro nam došli”, poručuju iz kompanije “Ogrev”.

 

Pratite „Ogrev“ i na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

 

U nastavku pogledajte akciju nedelje u prodajnim objektima „Ogreva“. Nova akcija traje do 25. decembra.

 

ogrev akcija nedelje

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM