Marketing Vesti Zrenjanin

TUTTO COMPLETO: Ovog leta Italija dolazi kod nas! (Foto)

tutto completo

Ovog leta Italija dolazi kod nas! Od 29. juna do 4. jula posetite „Dane Italije“ u prodajnim objektima „Ogreva“ i salonima „Keramike Jovanović“ i iskoristite Tutto completo akciju od -25% na poznate italijanske brendove.

 

U toku „Dana Italije“, za one koji znaju da prepoznaju kvalitet, pripremljena je akcija od -25% na redovne cene keramičkih pločica italijanskih proizvođača Marazzi, Savoia, Dado Keramika, La Fenice i mnogih drugih.

 

tutto completo

 

Pročitajte još: Ove nedelje „Ogrev“ je spremio kvalitetnu ponudu za sve koji grade!

 

Osim italijanskih keramičkih pločica, Tutto completo akcija od -25% uključuje i pojedine modele kupatilskog nameštaja „Keramike Jovanović“: Milano, Stella i Bologna, kao i tuš kabinu Tuto sa kadicom.

 

tutto completo

 

Plaćanje na odloženo čekovima građana do 9 mesečnih rata, bez kamate, na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane i preko PIO fonda moguće je prilikom kupovine i akcijskih artikala.

 

Podsećamo vas da akcijski uslovi važe od 29. juna do 4. jula u svim „Ogrevovim“ prodajnim objektima, kao i salonima „Keramike Jovanović“. Dobro došli!

 

tutto completo

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM