Marketing Vesti Zrenjanin

Sveže i kvalitetno pileće meso možete naći u prodavnici „Zadunajski“

piletina zadunajski

Prvi jesenji prohladni dani donose i prve sezonske viruse. Nije mit, već istina. Jedan od najboljih prirodnih lekova protiv prehlade jeste – pileća supa.

 

Ne samo što prija topla, nego je i puna upravo onih sastojaka koji dovode do momentalnog olakšanja i bržeg izlečenja.

 

Zašto je zdravo i zašto je dobro jesti piletinu i kad ste prehlađeni i kad niste?

 

Pileće meso je dobar izvor cinka, magnezijuma, kalijuma, natrijuma, gvožđa, kalcijuma, kao i tiamina, riboflavina i vitamina C, A, D, K, B6 i B12.

 

Piletina je puna proteina koji su važni za rast i razvoj različitih organa u organizmu. Jednako je dobra i za decu i za odrasle.

 

Zdrava je, a ne goji. Pileće meso ima manje masti, a mnogo više proteina. I dobro je i za one koji samo paze na liniju, a i za one koji su već na dijeti.

 

Kada sve ovo znamo, trebalo bi da znamo i gde da nabavimo sveže i kvalitetno pileće meso.

 

Piletina stiže sa farmi Zadunajski

 

Pravo mesto za to je prodavnica pilećeg mesa „Zadunajski“, koja se nalazi u Zrenjaninu, u ulici Marka Oreškovća, na Lesnini, kao i u ulici Mađarske komune u Mužlji.

 

Pileće meso u prodavnici „Zadunajski“ je uvek sveže, odličnog kvaliteta i proverene zdravstvene ispravnosti.

 

Piletina stiže sa farmi Zadunajski, kapaciteta 4.000 pilića.

 

Pilići se kolju u klanici „Zadunajski“, a najveći deo posla se obavlja ručno, pa vam se ne može dogoditi da kupite pile sa slomljenim krilom ili slomljenim batkom.

 

Kolje se samo onoliko koliko se dnevno proda u dve prodavnice Zadunajski, u Mužlji, u ulici Mađarske komune, i u Zrenjaninu, u ulici Marka Oreškovića, na Lesnini.

 

U prodavnicama možete kupiti celo pile, kao i piletinu u komadima, odnosno posebno batak, karabatak, belo meso i pileći file, nogice, iznutrice…

 

Novo radno vreme prodavnice „Zadunajski“ u ulici Marka Oreškovića, na Lesnini, je radnim danom od 8 do 12 časova i popodne od 15 do 19 časova. Subotom je prodavnica otvorena od 8 do 14, a nedeljom od 8 do 11 časova.

 

Sveža piletina vam može stići i na kućnu adresu pozivom na broj 064 158 41 31. Cena je ista kao i u prodavnici.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM