Marketing Vesti Zrenjanin

Sve što je potrebno za vaš dom možete pronaći u „Ogrevu“

ogrev

U „Ogrevu“ i ove nedelje možete pronaći veliki izbor artikala po veoma povoljnim cenama!

 

„Mi uživamo u saznanju da ste kod nas pronašli sve što vam je potrebno za vaš dom“, kažu u „Ogrevu“.

 

Ukoliko neko od vas nije znao – plafonske obloge ne samo da doprinose estetskom ugođaju (sakrivaju se nepravilnosti na plafonu) nego imaju i funkciju termoizolacije, ukoliko se iznad vas nalazi prostorija koja se ne zagreva.

 

„Kod nas su u ponudi ove obloge veoma atraktivne strukture i ove nedelje su po ceni od 180,00 dinara/m2“, saopštavaju iz „Ogreva“.

 

Dodatnu sigurnost pružiće vam i OSB ploče (gde ih je moguće postaviti), brodski pod i sobna vrata. A sve po specijalnim nedeljnim cenama.

 

Za gradnju i renoviranje izdvajamo još i blok 25L proizvodnja NEIMAR Zrenjanin, mešalicu za beton, lepak, tuš kabinu za moderno opremljeno kupatilo…

 

Kada ste završili sa unutrašnjim radovima možete preći i na ulepšavanje terasa, prilaznih staza, dvorišta, balkona. U tu svrhu predlažemo mrazootporne podne pločice model ELBA po ceni od 974,00 dinara/m2.

 

„Grejna tela i ogrevni materijal su aktuelni u ovom periodu više nego ostali artikli iz naše ponude. Zato su prodajna mesta „Ogreva“ prava lokacija za snabdevanje istim“, poručuju iz ove kompanije.

 

Dobro došli u prodajne objekte „Ogreva“ koji se nalaze na dve već dobro poznate lokacije u Zrenjaninu i jednoj u Melencima.

 

Pratite „Ogrev“ i na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

 

U nastavku pogledajte ovonedeljnu ponudu u prodajnim objektima „Ogreva“.

 

u ogrevu

 

Podeli članak
sinovoz
FAM