Marketing

SPECIJALIZOVANA PRODAVNICA KANTI I KONTEJNERA

cistoca-dvoriste
JKP "Čistća i zelenilo"

ZRENJANIN – U okviru Rasadnika JKP „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina radi i specijalizovana prodavnica u kojoj se po najpovoljnijim cenama u gradu može kupiti baštenska galanterija – plastične i keramičke saksije za cveće, oprema za zalivanje bašta, zemlja, prihrana za cveće i drugo.

kante-za-otpad

Takođe, u prodavnici mogu da se kupe i plastične kante za odlaganje kućnog otpada zapremine 120 litara (cena 3.400 dinara sa PDV-om) i 240 litara (cena 5.150 dinara sa PDV-om). U pitanju su visokokvalitetne, austrijske kante koje su livene iz jednog odlivka, pa kao takve imaju i veći stepen otpornosti na udarce koji se javljaju prilikom ručnog istovara kućnog otpada, kao i na visoke i niske temperature.

Takođe, ovo je i jedino mesto u gradu gde se mogu kupiti i kontejneri za odlaganje otpada zapremine 1,1 kubni metar (39.800 dinara sa PDV-om) i metalni kontejneri od 5 kubika (93.220 dinara sa PDV-om).

„Građanima stavljamo na raspolaganje prodaju putem čekova na tri mesečne rate. Radno vreme podavnice je radnim danima od 7 do 15 časova, a informacije se mogu dobiti i putem telefona na broj 023/562-107 ili lično dolaskom u Radničku ulicu bb (naselje Šumica)“, poručuju iz „Čistoće i zelenila“.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz