Marketing Vesti Zrenjanin

Smeštaj u Zrenjaninu: Pun komfor u užem centru grada! (Foto)

smeštaj u zrenjaninu
Foto: Promo

Tražite smeštaj u Zrenjaninu? Tri u jedan, to je ponuda koju gostima nudi „Nomad Beer House“, a podrazumeva prenoćište, odnosno smeštaj, mini-pivaru sa četiri vrste zanatskog piva i pivnicu sa prepoznatljivom atmosferom.

 

Gosti imaju mogućnost izbora, da li žele samo prenoćište ili pun pansion, u komfornom smeštaju u užem centru grada, u Miletićevoj 3, konkretno u zoni Žitnog trga. Smeštajni kapaciteti su četiri sobe od po 32 kvadratna metra, sa po četiri kreveta. Svaka soba ima svoje kupatilo i sanitarni čvor.

 

Lokacija je izuzetno atraktivna, jer je strogi centar grada na dva minuta hoda. U vreme kultne zrenjaninske manifestacije „Dani piva“ neposredna blizina Žitnog trga, na kojem su locirani centralni višednevni događaji, čini „Nomad Beer House“ top destinacijom. Tada, a i inače, gosti u smeštaju mogu na jednom mestu imati kompletnu uslugu, bez potrebe da bilo gde idu.

 

– Sarađujemo sa nekoliko restorana u gradu, koji imaju raznovrsnu i kvalitenu ponudu hrane. Na taj način možemo našim gostima da ponudimo širi izbor jela, od doručka, pa do ručka i večere, i to kuvana jela, roštilj i druge specijalitete – napominje menadžer firme „Nomad Beer House“ Miloš Padejski, inače vrsni džudista i džudo trener.

 

nomad beer house
Foto: Promo

 

“Nomad Beer House” sinonim za kvalitetnu ponudu

 

Uočljiv je njegov trud da „Nomad Beer House“ bude sinonim za kvalitetnu ponudu, od smeštaja, do uživanja u dobrom zanatskom pivu. Gosti čak imaju priliku da obiđu pogon za proizvodnju piva. Naravno, uz poštovanje sanitarnih propisa. Na taj način mogu neposredno da se uvere u tok procesa i sve procesne faze.

 

A četiri vrste domaćeg zanatskog piva brend su ovog lokala. To su lager, zatim tamno ili crno, pšenično i IPA (Indian pale ale) pivo. Zlatno lager pivo, vrhunskog je kvaliteta i najbliže željenom ukusu domaćeg potrošača, ali svoje fanove imaju i tamno i druge dve vrste. Sva piva su nepasterizovana i nefiltrirana i nisu veštački gazirana.

 

U Zrenjaninu su ekskluzivni sa ponudom piva iz mini-pivare “Nomad Beer House” i četiri vrste koje proizvode mogu se naći samo na toj lokaciji.

 

U objektu je moguće organizovanje i manjih proslava ili tematskih okupljanja, u dogovoru sa menadžerom.

 

Kontakt telefon je 064 271 50 79.

 

Zapratite “Nomad Beer House” na Fejsbuku.

 

nomad beer house
Foto: Promo

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM