Marketing Vesti Zrenjanin

Širok asortiman i specijalna ponuda: Novitet u prodajnim objektima Ogreva

qadro

Za sve zidare, molere i keramičare… Za sve električare, vodoinstalatere i majstore druge vrste… Za sve vredne ljude koji rade uprkos visokim temperaturama, pomažu nam da uredimo dom baš kako želimo, ili marljivo uređuju svoj… „Ogrev“ je uvek tu, i ove nedelje sa novom specijalnom ponudom i širokim asortimanom.

 

Ukoliko već niste, možete početi sa planiranom gradnjom ili renoviranjem, jer je blok 25L za zidanje u prvoj klasi ove nedelje na akciji od 27,90 rsd/kom (preuzimanje iz „Neimara“), kao i Isomat Stuccocret glet za unutrašnju upotrebu.

 

Kada je keramičko oblaganje u pitanju – novitet u našoj ponudi su gres pločice, italijanskog proizvođača Qadro. U okviru ovog asortimana, na raspolaganju je šest različitih modela pločica, izuzetnog kvaliteta i odličnih tehničkih karakteristika. Zahvaljujući tome, mogu se koristiti za unutrašnje ili spoljašnje oblaganje, kako zidova, tako i podova.

 

„Samo za vaše kupatilo pripremili smo D-vise set 3 u 1, baterije visokog kvaliteta nemačkog proizvođača Kludi po ceni od 20.494,00 rsd. Poznato je da deo našeg asortimana predstavljaju i sigurnosna vrata. Poseban akcenat stavljamo na Bomax sigurnosna vrata BM-016 čija cena ove nedelje iznosi 12.990,00 rsd“, poručuju iz „Ogreva“.

 

Oni koji planiraju unapred i počinju sa pripremama za sledeću zimu, mogu da se opuste jer je u „Ogrevu“ već dostupan super bukov briket, po akcijskoj ceni od 21,90 rsd/kg.

 

„Pozovite nas ili posetite bilo koji od naša tri prodajna objekta. Dobro nam došli“, poručuju iz kompanije „Ogrev“.

 

Pratite „Ogrev“ i na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

 

U nastavku pogledajte novu akciju nedelje u prodajnim objektima „Ogreva“.

 

ogrev akcija nedelje

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM