Marketing YTOP

ŠETNJU KORZOM ZAPOČNITE OD POSLASTIČARNICE “ARENA”

Prijatne letnje večeri najlepše je provesti u šetnji sa dragim osobama. Predlažemo da u šetnju glavnom gradskom ulicom, nekadašnjim korzom, krenete od poslastičarnice “Arena”, koja se nalazi prekoputa Vojvođanske banke, odnosno zgrade Policijske uprave.

 

arena-sladoled

 

Počastite sebe i drage osobe sladoledom i – krenite.

 

Istina, neće vam biti lako da izaberete, jer u poslastičarnici “Arena” imaju izbor 17 vrsti sladoleda. Zato ćemo vam pomoći kako da izaberete svoj magični kornet.

 

Neka se u vašoj porciji nađe kugla sladoleda od čokolade: čokolada, sa 56 odsto kakaoa, ukus je koji kad se jednom proba, nikada se ne zaboravlja.

 

Više volite voćne ukuse: tu je malina sa 100 odsto voća i fruktozom, sladoled koji slobodno mogu jesti i oni koji imaju problem sa šećerom.

 

Ukusi koji će vas ostaviti bez daha: bajadera, sa mlečnom čokoladom i pravim lešnicima, ferero roše sa delikatnim ukusom italijanskog šampanjca ili fantastični mafini. Sladoled u poslatičarnici “Arena” pravi se po originalnim italijanskim receptima i sa originalnim sirovinama.

 

arena-sladoled

 

Buduće mame koje povedu još nekog sa sobom na sladoled, poslastičarnica “Arena” počastiće sa tri kugle sladoleda po izboru – gratis. A za buduće mame imamo samo jednu molbu, a to je da svoje utiske podele na Fejsbuk stranici poslastičarnice Arena, i na instragamu.

 

Još jedna lepa akcija u toku je u poslastičarnici “Arena”. Uz svaku poručenu picu u fast fudu “Arena”, pored već standardnog poklona, litarske Koka Kole, poslastičarnica “Arena” časti i jednim originalnom promo belgijskom vaflom.

 

Neka vaša letnja šetnja u prijatnim večernjim satima počne od poslastičarnice “Arena”.

Podeli članak
sinovoz
FAM