Marketing Vesti Zrenjanin

Samsara: Uz svako kupljeno muško odelo poklon iznenađenja! (Foto)

butik samsara

Suština dobrog muškog odela jeste da vam ono stoji kao saliveno, da se u njemu osećate elegantno a opet opušteno, potpuno sigurni da ste u pravoj garderobi za pravu priliku. Bilo da vam je potrebno odelo za poslovne prilike ili za neke svečane trenutke, u butiku “Samsara” u Zrenjaninu pronaći ćete veliki izbor muške garderobe za sve prilike i sve ukuse.

 

Želite da u odelu izgledate profesionalno? Čeka vas proslava mature, venčanje, proslava rođendana, krštenja? Prava adresa za vas je butik “Samsara”.

 

Tamo ćete pronaći elegantna, prefinjena muška odela, od najkvalitetnijih materijala, kao i veliki izbor košulja i aksesoara. Veći deo ponude čine odela renomiranih dobavljača iz Turske, sa kojima ovaj butik sarađuje više od dvadeset godina. Ova odela se izdvajaju po vrhunskim prirodnim materijalima od kojih su sašivena.

 

butik samsara

 

Ono što razlikuje ponudu “Samsare” u odnosu na druge jesu, ne samo raznolikost modela, različitost krojeva i široki spektar boja, već i veličine prilagođene svim konstitucijama mušaraca.

 

“Samsara” nudi muška odela u rasponu veličina od extra slim, preko međubrojeva, do broja 70. I sve to po više nego povoljnim cenama. Košulje vrhunskog kvaliteta možete pronaći po ceni već od 2.000 dinara, pantalone koštaju od 2.990 do 3.500 dinara, sakoi od 4.990 do 7.000 dinara… Ovde možete da pronađete i moderne, izuzetno udobne cipele, po cenama od 5.900 do 12.900 dinara, kao i muške kaiševe sa metalnom kopčom, svih dužina, po ceni od 1.300 dinara.

 

butik samsara

 

Zadovoljan kupac je na prvom mestu

 

Kad uđete u butik “Samsara” može se reći da ste završili posao. Uz najkvalitetnija muška odela za svaku priliku, tamo ćete pronaći i odgovarajuću obuću, adekvatnu košulju i sav neophodan aksesoar.

 

Ono što je takođe veoma važno, u “Samsari” će vam, ukoliko je potrebno, u najkraćem roku obaviti korekcije na odelu.

 

Zadovoljan kupac je na prvom mestu. A poštujući upravo njih, “Samsara” je odlučila da obraduje svakoga ko kupi komplet muško odelo poklonom iznenađenja!

 

butik samsara

 

Podsetimo, butik “Samsara” se nalazi u Svetosavskoj ulici broj 3, u Zrenjaninu.

 

Telefoni za sve informacije su 023/535-678 i 064/64-29-698.

 

Za više informacija posetite sajt butiksamsara.rs

 

Sve aktuelnosti možete pratiti i preko društvenih mereža:

 

Facebook – facebook.com/butiksamsara

Instagram – instagram.com/butik_samsara_zrenjanin/

 

butik samsara

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM