Marketing Vesti Zrenjanin

Razmišljate o zameni dotrajale drvene stolarije? Evo pravog rešenja!

premija pvc stolarija

Razmišljate o zameni dotrajale drvene stolarije, ali vas plaše informacije o poskupljenjima? Nema razloga da odustanete od ugradnje nove PVC stolarije, jer se “Premija PVC” potrudila da ne menja cene proizvoda u svojim prodajnim objektima.

 

“Nismo poskupeli, jer brinemo o zadovoljstvu naših kupaca. Uz maksimalan trud i angažovanje uspeli smo da cene PVC stolarije na našim prodajnim mestima zadržimo na postojećem nivou. Bez obzira što smo svedoci poskupljenja na svakom koraku”, poručuju iz “Premije PVC”.

 

A šta to po starim cenama nudi “Premija PVC”?

 

“Premija PVC” nudi najpovoljniju gotovu PVC stolariju na tržištu. Novo na tržištu je profil 7 komora, sa 3 dihtung gume, duplo termoizolaciono staklo 24mm i 1,5mm čelično ojačanje. Profil sadrži nemačke okove, kip mehanizam i najjače 3D šarke.

 

Iz bogate ponude izdvajamo i prozore Super Class – 81 mm toplotni izolacioni 7-komorni PVC profil u okviru krila i okvira. Ovi prozori su sa toplim ivicama, trostrukim zaptivanjem, čeličnom armaturom i povećanom zvučnom izolacijom.

 

Posetite prodajna mesta “Premije PVC” u Novom Sadu, Temerinski put bb – kod “Rode” (telefon 063/518-318), ili u Zemunu, Autoput za Novi Sad 103 (telefon 063/518-517).

 

Odaberite ono što vam treba i što vam odgovara, i znajte da u “Premiji PVC” za vaš novac dobijate najbolji kvalitet.

 

Važno je, takođe, da znate da će vam ono što odaberete biti isporučeno odmah.

 

Zato ne razmišljajte previše nego posetite prodajna mesta “Premije PVC” u Novom Sadu ili Zemunu.

 

Zapratite firmu Premija PVC i na Fejsbuku i ostanite informisani o svim novitetima.

 

U nastavku pogledajte deo ponude i na kojim se sve lokacijama nalaze prodajna mesta. Na raspolaganju vam je i sajt premijapvc.rs

 

premija pvc

premija pvc

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM