Marketing Vesti Zrenjanin

Prolećno spremanje biće vam lako uz sav alat i materijal vrhunskog kvaliteta

ogrev ima sve za vaš dom

Početak proleća rezervisan je za veliko spremanje kuće, ali i dvorišta u kom ćemo provesti veći deo letnjih dana. Naš savet je da, pre svega, prekontrolišete unutrašnjost vašeg doma, kao i baštu, a zatim napravite plan po kojem ćete organizovati svoje aktivnosti. „Prolećno spremanje“ će vam biti lako uz sav neophodan alat i materijal koji možete pronaći u prodajnim objektima kompanije Ogrev po povoljnim uslovima.

 

Za „preobražaj“ vašeg dvorišta posle duge zime „Ogrev“ je pripremio veliki izbor dekorativnih česmi po akcijskim cenama od 9.990 rsd/kom.

 

PROČITAJTE JOŠ: Koliko će vas koštati selidba u Srbiji?

 

Ukoliko ste počeli ili planirate gradnju, ove nedelje na akciji je blok 25L za zidanje u prvoj klasi, po ceni od 59,00 rsd/kom (za preuzimanje u Neimaru). U ponudi je i betonski crep Terran, po ceni od 89,00 rsd/kom, gotov beton Estrih, po ceni od 399,00 rsd/kom, kao i Isomat glet za unutrašnju upotrebu, po ceni od 596,00 rsd/kom (samo u prodajnom objektu u Železničkoj ulici).

 

Carrara modeli brenda Keramika Jovanović

 

Svima koji planiraju renoviranje kupatila, preporučujemo keramiku prepoznatljivog dezena italijanskog Carrara mermera. Ona je omiljena kod većine dizajnera enterijera, ne samo kao podna i zidna obloga, nego i kao tekstura koja se sjajno uklapa i u kuhinjski ambijent. Reč je o Carrara modelima brenda Keramika Jovanović. Mogu se kombinovati sa pločicama teksture drveta ili sa jednostavnim monolitnim pločicama, raznih tonova. Seriju Carrara čine zidne pločice popularne dimenzije 25×50, u više lica, kao i podne 33×33, takođe u više lica. Pravo blago ove kolekcije je dekor pločica Carrara Cube kao reljefno 3D rešenje nalik mozaiku. Nastalo je kombinovanjem svetlijih i tamnijih delova – kockica.

 

Moderno, a praktičan kupatilski enterijer možete upotpuniti monoblokom Eurovit, po akcijskoj ceni od 17.439,50 rsd/kom, kao i usponskim tušem TR7300 Delta, po ceni od 7.635,00 rsd/kom.

 

Sve ovo, i još mnogo toga, možete pronaći u prodajnim objektima „Ogreva“. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica prilikom odabira artikala za uređenje vašeg doma, stručni saveti iskusnih prodavaca sigurno će vam pomoći da donesete pravu odluku.

 

„Očekujemo vas. Dobro nam došli“, poručuju iz kompanije.

 

Zapratite „Ogrev“ na Fejsbuku, ukoliko to niste učinili do sada. Tako ćete ostati informisani o akcijama i novitetima iz njegove ponude.

 

ogrev akcijska ponuda

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak