Marketing Vesti Zrenjanin

Praznična ponuda prirodnih jelki po veoma povoljnim cenama

novogodišnja ponuda jelki

U skladu sa nastupajućim praznicima, uveliko je počela prodaja novogodišnjih jelki. Rasadnik JKP „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina (Radnička bb, naselje Šumica) već dugi niz godina raspolaže sa više vrsta zimzelenog drveća, koje smo navikli da vidimo ukrašeno u našim domovima, poslovnim prostorijama ili na ulicama.

 

Cene novogodišnjih jelki su vrlo povoljne i kreću se od 1.300 do 1.600 dinara, dok je cena Pančićeve omorike 1.430 dinara.

 

– U našem rasadniku jelke se prodaju isključivo sa busenom. Svaki kupac će prilikom kupovine dobiti najstručnije savete o njenom čuvanju i negovanju tokom praznika. Isto tako, neće izostati saveti kako da posle praznika jelku zasade u svom dvorištu, kako bi izrasla u veliko i lepo drvo u kom će naši kupci uživati dugi niz godina – objašnjava Danijela Tančić, portparolka JKP “Čistoća i zelenilo”.

 

PROČITAJTE JOŠ: Zašto su inverter klime sjajno rešenje za grejanje prostorija

 

Da bi se jelka sačuvala u kućnim uslovima i kasnije uspešno zasadila, preporučuje se da se busen jelke, koja se inače drži u toploj prostoriji, svaki treći dan blago zalije odstojalom vodom. Potrebno je i orošavati četine (iglice) da ne bi dehidrirale. Nakon praznika, jelku treba preneti u hladnije prostorije, kako bi se adaptirala. Posle nekoliko dana se može zasaditi na pripremljeno mesto u bašti, na dubini busena.

 

Sve dodatne informacije u vezi sa kupovinom jelki zainteresovani građani mogu dobiti putem telefona 023/562-107 ili u samom rasadniku.

 

Radno vreme je radnim danima od 7 do 15 časova, kada se i vrši prodaja. Prodaja se ne vrši vikendom.

 

novogodišnja ponuda jelki

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM