Marketing Vesti Zrenjanin

Praznična akcija u prodajnim objektima “Ogreva” od 25. do 30. decembra

praznična akcija

Dok polako ispraćamo ovu i dočekujemo narednu godinu, pokušajte da zaboravite na sve strepnje. Ugrejte srce i misli, posvetite se sebi i svojim bližnjima, a “Ogrev” će brinuti za vaš dom.

 

Za toplu i ušuškanu atmosferu, ovih prazničnih dana, od 25. do 30. decembra, na akciji je kamin Rustic, proizvođača Alfa-Plam po ceni od 44.990 rsd, kao i više vrsta uglja po ceni od 8.990 rsd/t.

 

Osim toga, u prodavnicama “Ogreva”, po specijalnim uslovima, možete nabaviti i kamenu vunu Natur Board Fit debljine 5 cm, koja je odličan toplotni izolator, i košta 249,90 rsd/m2.

 

“Kao i uvek, pripremili smo nešto i za vaše kupatilo. Ove nedelje akcenat stavljamo na Leny – donji deo kupatilskog nameštaja sa umivaonikom, brenda „Keramika Jovanović“. Leny je konzolni toaletni ormarić širine 65 cm, univerzalne bele boje i modernog dizajna. Za savremeni kupatilski ambijent preporučujemo i ugradni vodokotlić Sanit, čija cena ove nedelje iznosi 11.900 rsd”, kažu u “Ogrevu”.

 

Novo u ponudi podnih obloga je Vinil Klik laminat dostupan u više boja i dezena po ceni od samo 1.690 rsd/m2.

 

Posetite jedan od tri prodajna objekta “Ogreva” i ukoliko imate bilo kakvih nedoumica prilikom odabira artikala za uređenje vašeg doma, stručni saveti iskusnih prodavaca će vam sigurno pomoći da donesete pravu odluku.

 

“Do skorog viđenja, želimo vam srećne božićne i novogodišnje praznike. Provedite ih u zdravlju, dobrom raspoloženju, sa nadom da najlepše tek dolazi”, poručuju iz ove kompanije.

 

Pratite „Ogrev“ i na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

 

U nastavku pogledajte akciju nedelje u prodajnim objektima „Ogreva“. Nova akcija traje do 30. decembra.

 

praznična akcija

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM