Marketing

PRAVO MESTO: Izaberite Izlog caffe i nećete se pokajati

izlog caffe

Bilo da je u pitanju prva jutarnja kafa ili osvežavajući napitak posle napornog radnog dana, na Izlog caffe uvek možete da računate. Izlog caffe se nalazi u prizemlju hotela „Vojvodina“, u samom centru grada, i dostupan vam je od 7 do 23 sata.

 

Raznovrsna ponuda kako toplih i hladnih napitaka, tako i ukusnih poslastica, može da ispuni sva vaša očekivanja. Provedite kvalitetno vreme uz vrhunsku hranu i piće u centru našeg grada, a ljubazno osoblje će se potruditi da vam boravak bude izuzetno prijatan.

 

Ukoliko želite da vam dan otpočne na pravi način, pružite šansu raznovrsnim ceđenim sokovima u Izlog caffe-u i sigurno se nećete pokajati. Izaberite vaš omiljeni ukus i uživajte! Pored ceđenih sokova, u ovom kafiću možete da uživate u raznovrsnim kafama i čajevima, koji su nam svima izuzetno potrebni u ovim jesenjim danima.

 

„Za kvalitetne obroke koji su u ponudi zadužen je naš kuvarski tim, tako da sa sigurnošću u svakom momentu možete da računate na svež i ukusan obrok. Jer smo mi tu zbog Vas, kako biste u svakom momentu bili apsolutno zadovoljni“, poručuju iz Izlog caffe-a.

 

Samim tim što je kafić u sklopu hotela, ukoliko ste gosti u hotelu možete da računate na room service.

 

Slobodno povedite i vašeg kućnog ljubimca jer je hotel pet friendly tako da možete zajedno da uživate.

 

„Sa sigurnošću tvrdimo da vas očekuju divni trenuci prepuni smeha i dobrog raspoloženja u našem Caffe Izlogu! Nemojte da nam verujete na reč, dođite i uverite se sami“, kažu u renomiranom hotelu „Vojvodina“.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM