Marketing Vesti Zrenjanin

Pivnica “Nomad Beer House” sinonim za kvalitetnu ponudu zanatskog piva

nomad beer house

Pivnica „Nomad Beer House“ sinonim je za kvalitetnu ponudu zanatskog piva u Zrenjaninu, gradu koji je bio među regionalnim prvencima u proizvodnji ovog popularnog pića.

 

– U ponudi su trenutno četiri vrste domaćeg zanatskog piva. To su lager, zatim tamno ili crno, pa pšenično i IPA (Indian pale ale) pivo. Preporuka za naše goste, koji tek počinju da se upoznaju sa prednostima zanatskog piva, jeste zlatno lager pivo. Vrhunsko je i najbliže željenom ukusu domaćeg potrošača. Ono je standard u pogledu sadržaja alkohola, gorčine, boje i ukusa. Ali, sva naša piva su nepasterizovana i nefiltrirana. Nisu veštački gazirana, već imaju samo prirodno formiranu notu penušavosti. U stvari, imamo ponudu za sve potrošače, i gorča i jača piva, slabija sa osvežavajućom notom limuna, ali i za one koji vole težu i tamniju crtu – govori menadžer pivnice Miloš Padejski.

 

nomad beer house

 

Nomad Beer House ima visoke standarde ponude

 

Kod izbora sirovina za pivo vodi se računa da to budu proverene kuće, čime se garantuje standard, kvalitet i kontinuitet. Po završetku kuvanja, pivo mora da odleži minimum 21 dan i tu se ne prave kompromisi.

 

– Radije ćemo biti bez piva, nego što ćemo prekršiti rok za optimalno odležavanje. Visoki standardi ponude su za nas neprikosnoveni zadatak – napominje Padejski.

 

U Zrenjaninu su ekskluzivni sa ponudom piva iz mini pivare “Nomad Beer House”. Četiri vrste ovog popularnog pića koja proizvode mogu se naći samo u pivnici u Miletićevoj 3.

 

nomad beer house

 

Ono što je poseban kvalitet ove ponude jeste činjenica da pivo nastaje u neposrednoj blizini pivnice, iznad koje su sobe za izdavanje.

 

– Trudimo se da „Nomad Beer House“ bude sinonim za kvalitetnu ponudu, od smeštaja, do uživanja u dobrom zanatskom pivu, bez potrebe da gosti bilo gde mrdnu. Čak imaju priliku da obiđu pogon, naravno uz poštovanje sanitarnih propisa, i da se neposredno uvere u tok procesa i svih faza kroz koje naša piva prolaze – naglašava Padejski.

 

On je na putovanjima po svetu sabirao iskustva i došao na ideju da krene sa pivnicom, koja će imati pravi ambijent. Po povratku u Zrenjanin, uključio se u rad već postojeće mini-pivare i započeo saradnju sa dugogodišnjim prijateljem Bogdanom Šuicom. Potom su pivnica i sobe za smeštaj brzo renovirani i postali su deo šire, lepe priče iz našeg grada na Begeju.

 

Zanatska pivnica “Nomad Beer House” se nalazi u Miletićevoj ulici broj 3. Broj telefona za sve informacije oko smeštaja je 064 271 50 79.

 

nomad beer house

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM