Marketing Vesti Zrenjanin

PILETINA ZADUNAJSKI: Uvek sveže pileće meso stiže i na kućnu adresu!

piletina zadunajski

U Zrenjaninu, na uglu ulica Marka Oreškovića i Save Tekelije, u naselju Lesnina, otvorena je nova prodavnica pilećeg mesa pod nazivom „Piletina Zadunajski“.

 

Reč je o prodavnici renomiranog proizvođača pilećeg mesa iz Belog Blata Emila Zadunajskog.

 

– Mi imamo zaokruženu proizvodnju od farmi sa jednodnevnim pilićima do klanice izgrađene po svim standardima. A, evo, sada i prvu prodavnicu u Zrenjaninu, pored postojeće u Mužlji – kaže za portal zrenjaninski.com Emil Zadunajski. – Imamo dve farme pilića kapaciteta od po 4.000 komada. Imamo i registrovanu klanicu. Koljemo samo onoliko koliko možemo da prodamo na dnevnoj bazi, jer želimo da naša roba uvek bude sveža i bezbedna. Sve što radimo kontroliše veterinarska inspekcija i Institut – ističe Zadunajski.

 

U prodavnicama „Piletina Zadunajski“, na uglu ulica Marka Oreškovića i Save Tekelije, u naselju Lesnina, kao i u Mađarske komune 2, u Mužlji, svakog dana potrošači mogu kupiti sveže pileće meso. U ponudi su celi pilići. A tu su i piletina u delovima, pileće kobasice i pljeskavice koje prave Zadunajski, kao i sušeni svinjski program.

 

Postoji i mogućnost kućne dostave, a broj telefona je 064 158 41 31. Cena je ista kao i u prodavnici.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM