Marketing Vesti Zrenjanin

Piccolo vas poziva da prisustvujete nesvakidašnjem dočeku Nove godine

doček nove godine u kafeu piccolo

Nova godina je pred vratima. Ostalo je tačno nedelju dana do najluđe noći u godini, kada ćemo, u društvu najdražih, uz veselje, muziku, zakusku i zdravicu, ući u narednu, 2020. godinu.

 

Ovo je poseban trenutak za sve nas, trenutak koji ćemo pamtiti u predstojećoj, ali i u svakoj narednoj godini. Zato je veoma važno da napravimo pravi izbor, i kada je reč o društvu u kome ćemo slaviti novogodišnje praznike, ali i kada je reč o mestu na kome ćemo to učiniti.

 

A pravi izbor je, bez sumnje, Caffe Piccolo, koji se nalazi u zrenjaninskom naselju Lesnina, u ulici Koče Kolarova. Caffe Piccolo vas poziva da prisustvujete nesvakidašnjem dočeku Nove godine.

 

S obzirom na to da vlada veliko interesovanje, ostalo je još veoma malo vremena da rezervišete mesto u ovom lokalu. To možete da učinite pozivanjem broja +381 69 633 360 (Jovan).

 

Caffe Piccolo se potrudio da vam doček Nove godine ostane u lepom sećanju. Ovde vas očekuju gratis meze i šampanjac, kao i promotivne cene paketa pića.

 

Ti paketi pića izgledaju ovako:

 

Jack Daniels + 4 Coca Cole – 4.950 dinara;

Johny Walker + 4 Coca Cole – 4.490 dinara;

Smirnoff + 4 energetska pića ili 4 đusa – 4.490;

Heineken 6 + 2 gratis – 1.190 dinara.

 

doček nove godine u kafeu piccolo

 

Takođe, sva ostala pića i napici, koja su sadržana u bogatoj i raznovrsnoj ponudi kafea Piccolo, biće služena po redovnim cenama. I na kraju, ali ne manje bitno – ulaz je slobodan! I dozvoljen je samo osobama starijim od 18 godina. A tokom večeri gosti će uživati uz domaću muziku.

 

Zato – ne oklevajte ni časa. Rezervišete vaše mesto već danas.

 

Zapratite Caffe Piccolo na Facebooku.

 

U nastavku pogledajte cenovnik u kafeu Piccolo.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM